Tack för igår mina älskade, jag hade sjukt...

img_3668 (MMS)

Tack för igår mina älskade, jag hade sjukt kul!


Snälla underbara sommar kom tillbaka! Jag ...

img_1454 (MMS)

Snälla underbara sommar kom tillbaka! Jag saknar dig.. Jag lovar att vara snäll bara du kommer till mig nu.


Du eller jag




I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes

Du är som sol och regnbåge i mitt hjärta

Just nu känner jag mig minst och ensammast...

img_3597 (MMS)

Just nu känner jag mig minst och ensammast i hela världen..


Jag älskar att älska. Jag älskar att det f...

img_3135 (MMS)

Jag älskar att älska. Jag älskar att det finns så mycket att älska. Jag älskar att jag älskar dig! Nu är den tillbaka, kreativiteten.. Här ska skapas, epic shit will be made!


Men nooooo! Inte okej att de står sånnthär...

img_3587 (MMS)

Men nooooo! Inte okej att de står sånnthär på jobbet idag.. Imorrn ska jag iväg på äventyr, som jag längtar!


Jag absolut älskar att få paket, även fast...

img_3575 (MMS)

Jag absolut älskar att få paket, även fast dom är från mig själv! Idag ska jag prova på någon form av cirkel träning, är sjukt trött av penicillinet jag käkar så vi får väl se hur det går.. Ciao


Gamla människor.. Ja dom kan göra mig full...

img_3570 (MMS)

Gamla människor.. Ja dom kan göra mig fullkomligt galen! Nr 1. Om man som pensionär inte har något extremt viktigt att göra varför måste dom åka mitt i rusningstrafiken och vara långsamma och ta upp all plats och bara allmänt vara ivägen. No 2. Varför ska dom alltid försöka tränga sig? Jag kan inte tänka mig något dom kan ha bråttom till och allt dom gör gör dom i snigel fart, så har man en gamling framför sig i vilken kö som helst kan man räkna med att det kommer ta minst 4 ggr så lång tid som en själv tar på sig. Varför detta påhopp på gamlingar? Jo detta gäller såklart inte alla men jag ska ge ett exempel från imorse: Jag brukar börja mitt jobb kl 07.00, vårdcentralen öppnar kl 07.45 så jag är alltså redan sen till jobbet när dom öppnar. Men jag tänker att jag är där redan halv och hänger på låset så jag vet att jag får gå in först. Runt 5 min innan dom öppnar är det 7 pensionärer som står och väntar och alla försöker klämma sig så nära dörren som möjligt och försöker tränga sig in framför mig som i princip står med näsan mot dörren. När dörren väl öppnas kutar alla gamlingar mot nummerlapparna som att det vore liv och död, jag funderar på att putta ner alla för trappan, men inser att jag går snabbare än dom springer och kommer såklart först. Men då till frågan, är man ledig hela dan varför ska man då försöka tränga sig före mig ( som faktiskt var där först) och som har ett jobb att skynda mig till. Dessutom gav alla gamlingar mig onda blickar ända tills jag fick gå in, but why gamlingar.  Förövrigt hatar jag att ta blodprov och svimmade typ.. Så nu vet ni det! Ciao


Som att imorgon inte fanns. Helt och fullk...

img_3431 (MMS)

Som att imorgon inte fanns. Helt och fullkomligt i mitt hjärta. Så mycket kärlek. Så mycket längtan. Så mycket passion Så mycket närhet. Så mycket smärta. Så mycket här och nu..


2011.. Hur kan det redan vara år 2011? Gal...

img_3517 (MMS)

2011.. Hur kan det redan vara år 2011? Galenskap! Första året på 4 år.. Innan denhär veckan är slut kommer jag vara tillbaka flyttad till mamma och pappa, igen galenskap. Men jag tror att 2011 kan bli ett riktigt bra år!


RSS 2.0