Sunshine on the windows makes me happy

Sen förra veckan har det inte hänt så mycket.. Kollat på när patrik svetsade pappas avgasrör. Såg Hancock, Kvällsdopp i gömmarn, jobbat mm..

I fredags köpte patrik en 60" till vår nya lägenhet.. Haha, den är brutaaal!!
Jag ska köpa en 3,5 meters soffa, man kommer känna sig som en miniatyr där inne.. Men de blir nog sjukt najs!
Så i fredags blev det bara hemma och kolla på nya tv och i lördags morse åkte jag och patrik till hans land och badade och grillade.

Ibland är det så mycket jag inte förstår. Hur blev det såhär igen?

Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte göra mycket av något.

Shine on

Rise Up..

Fredag.. Vi skulle åka till bohage när patrik kom hem från jobbet. På vägen hem från hans jobb borta i skövde fick dom först soppatorsk och sen dog batteriet i bilen, så vi kom iväg kl.22, jag fick köra så de inte skulle ta så lång tid! :P

På bohage vart de lite bad i bacill-tunnan, lägga nät- fick inte en endaste fisk, bada pool, grilla, spela spel, dricka lite vin och ha väldigt konstiga samtalsämnen.



På vägen hem tog jag och patrik vägen förbi hans land, men hans päron va ute me båten så vi åkte vidare hem.
Sen åkte vi hem och åt nyponsoppa med glass och kollade på Iron Man.

Igår jobbade jag lite på förmiddan, sen gick jag hem till mami och papi. Efter jobbet kom patrik och hämtade mig och pappas motorcykel avgasrör som behövde svetsas. Så vi åkte in till grottan och jag satt och tittade på medans patrik svetsade. Sen gick vi och kollade på Hancock, mötte även lite rooolia killar på heron som vi trängde oss i kön till!

Hade tänkt att åka till göteborg i helgen, men alla hotell är bokade för iron maiden konserten, så de kanske får bli nästa helg istället!

My dream is to fly

This time we're not givin up..

.. Let's make it last forever

Screamin
Hallelujah
We'll make it last forever

Somehow everything's gona fall Right in To place

And we've got time On our hands
Got nothing but time on our hands



Vart hemma hos bossen och jobbat idag, sen gick jag över till lillebrorsan och snodde lite filmer, trots att jag redan
hade hyrt 4st hos lado. Promenerade en sväng i regnet har jag gjort också, och hittade en väg jag aldrig gått förut
vilket inte har hänt på sjukt länge.. det växte muterade hundkex på vägen också.. mycket spännande väg.
Nu ligger jag och funderar på vilken film jag ska se på härnäst.. Svårt att sova när patty är borta och jobbar :(
Tur att de bara är en natt! Jaa, ska väl sätta på en film nu så jag kan sova nån gång, ska ju trots allt upp och jobba
imorrn och sen vill man väl va lite pigg när vi rejsar till bohaaage!

I want you to know, with everything I won't let this go.  These words are my heart and soul,  
I hold on to this moments you know.  Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go. 
I am nothing without you
Everything's nothing without you


At Sunrise I Fight To Stay Asleep

Känner mig konstig idag! Känns som att något inte stämmer. Jag kan inte bli sur över det, men jag vet och det känns dumt och det känns fel. En bit försvann. Kanske det inte går ändå. Jag får väl se. Är trött. Orkar inte mer nu..

Vet inte om det är sol ute.. även fast jag sitter brevid 8 fönster. Kan inte riktigt avgöra. Den här dagen känns oändligt lång!

Borde kanske somna om, försöka sova tills imorrn.

Come Carry Me Home

On Top

Hur mycket älskar man inte solen?

I fredags åkte jag och Patrik till hans land och bara badade, solade, klippte gräs, åt massa gott, drack massa gott, fikade i Flen och tog de lungt.. Sjukt skönt !



I måndags gick jag, Patrik, Mamma, Pappa, Lillebror och hans tjej på bio och såg Mamma Mia. Jag trodde inte den skulle vara så bra, eftersom jag inte gillar musikal-filmer. Men den va helt okej, man mådde bra av den och nu måste jag också flytta till en ö i grekland!! Hur som hälst, de va mysigt, alltid mysigare att gå på bio på Söder än på Heron.. dock bättre platser på heron eftersom man ser även om de kommer en mastodont och sätter sig framför än..jäjä. Efter bion gick jag och Patrik upp till Niklas och Camilla och sa hej, sen gick vi ner till Bella och JohnnnieBoy där killarna satt och spelade krigsspel och Bella & Natascha satt på ballen och rökte. Efter en stund kom vi på att Dexter började om 5 min, så vi sprang hem!

Igår kände jag att de inte va någon mening att somna om efter patrik hade gått eftersom jag skulle sätta mig och jobba vid 9 och de va bara 1 o en halv timma kvar till de, så jag gick ut på en morgon promenix. När jag var som läängst bort och klockan var halv 9 ringde min chef och sa att han hade bokat in ett möte med IMG och TPC halv 10 inne på kontoret och att jag skulle vara där då. Lite halvpanik. Sprang hem, va hemma runt 10 i 9 slängde på mig andra kläder och tog 3 min över 9 tåget och kastade mig innanför dörrarna på kontoret exakt 9.30.

När jag kom hem tog jag och tina en promenad i det soliga och varma vädret.. sinnessjukt skönt. Sen kom patrik och hämtade mig. Vi tog en middag på Ciao Ciao med lite rödvin och Öl.. mmm!! Sen gick vi till lado och hyrde Morgan Pålsson.

Idag kom tina och väckte mig runt 10, sen promenerade vi till hennes päron och la oss och solade, gjorde ett litet uppehåll för en lunch sen ut i solen igen. Nu sitter jag och väntar på en logga så jag kan göra klart min backdrop vepa till TPC. Om 2 timmar kommer tina och hämtar mig, sen plockar vi barris sen ska vi kolla in Sex And The City på Heron.

By

Life is what you make it

Jag är inte så teknisk som jag trodde jag var.. Kunde inte fixa datorn från 1700 talet så jag fick köra den till min lillebror. Sommar dieten går perfa. Käkade middag hos patriks päron sen köpte  vi varsin pizza som vi åt på la terassa hos mami & papi. Sen kom mamma med glass och jordgubbar!
Att kolla på The Ring när alla i heeela borgen sover va inte den bästa idén jag någonsin haft, så jag gick ut och satte mig framför datorn och såg att morgondagens jobb redan kommit in, så jag satte mig och började mecka med den. Och nu är 
kl.. 3 ! Och min sömnklocka har gått över på övertid så nu kommer jag inte kunna somna alls! Har precis gjort lite kvälls te, de heter på riktigt kvälls te och de är massa hämliga örter i, man kan ju undra vad för man somnar som en liten isbjörn när man druckit de.. hmm !

Det börjar bli ljust ute nu.

Man funderar mycket när alla sover har jag kommit på.. mer än vad jag funderar annars. Jag har undrat om människor ( ska inte peka ut någon speciell här) spelar på en speciell person men när det blir andra omständigheter blir en annan. Vem är den personen på riktigt?? Man kan ju hoppas den bra och att det bara är omständigheterna som gör att personen blir annorlunda, och att det inte är långvarigt. Som att jag alltid kan vara On Top fast jag är så långt ifrån On Top man kan vara. Jäjä nu gör jag mig själv förvirrad. Det är mycket enklare att tänka en sak än att försöka förklara den.

Människor som ska försöka att få mig att känna mig dålig är nog bland det värsta jag vet

Jag har listat en massa aktiviteter som man kan göra på kvällar och helger som inte involverar alkohol, för nu blir det en tid utan eller om jag dricker så ska de va sällskapligt och lite. Salongsberusad som de kallas.

I can't believe that I'm your girl,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

You're every minute of my everyday
Cause you're my everything

Fick precis mer jobb så jag ska väl sätta igång me det!

Men först ska jag visa lite bilder på några av mina favvosar..

Jag, Maria & BubblesJag & helenaTina & JagBubbla, Jag & SannaFanny, Jag & FilippaJag & PatrikJag & SannaJag & SannaJoel & JagJag & Mickis


Tjingeling


Nothing comes easy

Igår var en ganska skön dag! Vaknade och gick upp med kaffe till mimmi och kramskallen, sen packade vi våra väskor med badkläder och åkte till gömmarn. Väl vid gömmarn klagade alla på att de va kallt och blåsigt men jag va fullt inställd på att bada så jag fick göra de själv.. Badkruksgänget och jag åkte sen hem till mimmis päron där de bjöds på bullar, jordnötter, massa sol och 38° bubbelpools badning.. Sjukt skönt ! Efter en stund av solning vart jag uttråkad, dålig på att sola som jag är.. Så jag promenixade ner till centrum där jag mötte min lilla helena och satt i sjödalsparken och pratade snusk. Efter en stund kom två sinnessjukt bruna chicks fast killar fast chick. Bella och john.

Efter min centrum visit gick jag hem och började laga mat, precis när maten var klar kom en liten patty pii hem. Vi åt oss propp, som vanligt.. Sen självklart en powernap på de, eller jag lyckas aldrig somna så jag fifflade med lite annat onödigt, tror att jag är rädd att missa nått sjukt intressant på tvn. Mupp.

Åkte och hyrde en film.. cruisade till vivo vid brandstationen, sen åkte vi till tina och tocka och kollade på film och åt onyttigt.
Mitt i filmen kom challe och lämnade hälften av mina pengar, eeeh tack!

Idag har jag vart på söder och köpt biljetter till Petter & Hoffmaestro som spelar på mosebacke. Sprang in i snoddag, wester och linus i centrum, sen upp till bella på en cigg. Nu kommer patrik och hämtar mig, ska till hans päron och sen ska jag fixa hans dator..  

Tjing Tjong

We cant build our dreams on suspicious minds..

Jaha.. Jag var helt säker på att jag aldrig skulle skaffa mig en blogg! Men här är jag, med en helt egen blogg, trevligt.
Tror jag skaffar en blogg mest för att jag tycker själv att det är så kul att gå tillbaka och läsa vad jag gjort! Och eftersom jag sitter och jobbar framför en dator hela dagarna med ganska mycket dö tid så kan de här va ett halvkul tidsfördriv.

Det här kan utan tvekan vara den värsta sommaren någonsin, bara regn regn regn. Jag är så blek att jag är genomskinlig, och jag har räknat ut att de bli ingen sista minuten förrens i kanske slutet av augusti- början av september.

Nu sitter jag och väntar på att få göra pannkakor, vem blir inte lycklig av det??

De finns några saker som alltid får en lycklig.. tex, Bollen, En hel del människor - vissa mer än andra, sol, glass, bad, filmkvällar med hög mysfaktor, resor, lediga dagar, när man hittar något man letat efter, nya sängkläder och en nyduschad majs & patsy.. och en hel hög andra små men väldigt viktiga små saker!

Shine On !




Bada i havet i helgen.. Kallt men sköönt!





RSS 2.0