Närma sig

Jag har inte skrivit här sen vi började med webbdesign i skolan. Helt plötsligt förstår jag hur alla funktioner här på bloggen funkar märker jag. Roliit.

Nää, webbdesignen är faktiskt sjukt svårt, och jag längtar bara tills jag kan det och inte böhöver känna mig som en marackas i ett akvarium.

På torsdag är det valborg. Ser sjukt mycket fram emot de, för då blir det grillning och andra festligheter med dom allraste bästa!

Just nu håller jag på med en uppgift som vi fick idag, och som ska va klar imorrn. Uppfinna en produkt, designa den, designa förpackningen, göra en logga och en hemsida. Jag har i princip bara hemsidan kvar.. Yeeejj!!

Vad som hänt senaste tiden i lite bilder..

     

   



Nu ska jag fortsätta titta på ugly betty och pilla på min super-uppfinning.

Ciaooo


Hoppat över våren?

De känns som att vi hoppat över våren.. Från snö å iskallt till värme och sol. Men jag klagar inte!!

Förra veckan körde vi första lunchen på uteservering, jag älskar utomhus lunch!! I helgen började byggandet av balkongen, eller det som ska va på balkongen och idag ska det bli klart.. :D

    

Idag får jag inte röra mig från lägenheten.. Kul. Not. Dom som skulle fixa våra element sa att dom skulle komma på förmiddagen mellan 7 och 12 nångång och dom som ska fixa låsen kommer mellan 12 och 17, än har dom inte kommit.
Jag smög iväg i några minuter och tog en piggelin med maria. Men det är iof inte helt fel att vara fast i lägenheten när man har en massa soool på balkongen!


Men det största idag är ju att snodd har fått sin mini.. Så grattis Sofia och Niklas  till den nya bebisen å grattis till linus till nya lillebror. Jag undrar hur den ser ut.. Iiih, kom hem så vi får see!

 De e svårt att tänka sig att den kan se annorlunda ut än linus.


Ååååh, ångest har jag också.. Måste fixa sommarjobb, annars får jag inga pengar i sommar, det går INTE. Nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete.

Ciao

RSS 2.0