Fredrik Ödman.. Jag dör en sekund varje gå...

img_3082 (MMS)

Fredrik Ödman.. Jag dör en sekund varje gång jag ser hans verk, så bra är han! Sen att hans hemsida är sinnessjukt snygg gör han ju bara ännu bättre! Idag är det Minus 10 grader, imorrn ska det bli minus 17 och på torsdag minus 20. Inte mänskligt. Jag kallar det tortyr. Jag vill ha ett nytt hem nu, vart ska jag ta vägen den 20 december när någon annan flyttar in i mitt hem?


Jag trodde att jag kände ett lyckorus idag...

img_3052 (MMS)

Jag trodde att jag kände ett lyckorus idag för att det är fredag, eller för att vi ska äta upp lusseklumpen. Men sen tänkte jag att näää, såhär lycklig har jag inte kännt mig på många fredagar. Sen kom jag på det, det är ju så uppenbart.. SOLEN, älskade älskade solen är här, som jag har saknat och längtat efter solen det var nämligen en hel evighet sen vi sågs. Jag hoppas du är här för att stanna, älskade sol!


I tisdags bakade jag, emma, lincoln och lö...

img_3024 (MMS)

I tisdags bakade jag, emma, lincoln och löken lussebullar. Dom vart sjukt bra och idag kommer emma till mitt och lökens jobb och lunchar, sen ska vi fika upp 5 kilos klumpen vi bakade! Högst najs! Idag är det fredag. Fy. Fan. Va. Skönt. Det betyder 2 dagars sov morgon! Igår såg jag the social network, mycket bra tyckte jag att den var!


Förlåt men alltså jag dör, sjukt fina! Mam...

img_3048 (MMS)

Förlåt men alltså jag dör, sjukt fina! Mamma när kommer du hem från skåååne? Woopwoop


Vem har världens bästa mamma? Jo det ska j...

img_3046 (MMS)

Vem har världens bästa mamma? Jo det ska jag tala om.. JAG! Hon är i Malmö och hittade dom här skorna från Lanvin (som tog slut snabbare än godis hos majzan i Stockholms butikerna och på internet.) och köpte med dom hem till mig! Tack älskade mamma


Bra jobbat idag SL, idag gjorde ni så jag ...

img_3040 (MMS)

Bra jobbat idag SL, idag gjorde ni så jag bara kom 30 min försent till jobbet. Tack, verkligen.


Hey girl in the strobing light What your m...

img_2772 (MMS)

Hey girl in the strobing light What your mama never told ya Is love hurts when you do it right You can cry when you get older Hold up a second, now I got something on my dirty mind I start out with good intentions but mess it up like all the time I try to keep up appearance but always end up way out of line I need some kind of miracle, 'cause I lost all my faith in science So I put my faith in me She said: There just must be more to life than this He said: Careful, 'cause you might just get your wish The endless incomprehensible boredom takes a hold again. In this other dream I'm on top of the world, ahead of the game Think of reality and it hits me hardcore to the brain We gotta get away


30 dagar kvar till Jul.. 26 dagar kvar til...

img_2748 (MMS)

30 dagar kvar till Jul.. 26 dagar kvar tills jag flyttar ut ur min älskade älskade lägenhet! Jag tror jag lägger mig ner och dör här och nu. 5 spänn till den som kommer och skjuter mig i huvudet nu!


Såhär har det sätt ut på H&Ms hemsida hela...

img_3012 (MMS)

Såhär har det sätt ut på H&Ms hemsida hela dan, funderar på att springa ner till online avdelningen och fråga om dom kan ge mig ett super hack så jag får komma in nån gång! När jag hade ätit min frulle på jobbet imorse kom jag på att jag skulle in till stan kontoret på möte kl 9 och då vart dan plötsligt mycket lättare.. På väg till tuben satt en kille i kostym och rånarluva och spelade trummor (Högst underhållande) efter mötet sprang jag in i H&Ms Flaggskepps butik här i Stockholm för att kolla in Lanvin där.. Såklart kö, som jag inte hann stå i.. Men jag fick en dricka som jag tog fram nu efter lunch och jag bara älskar texterna på dessa vitaminwater "eftermiddag på jobbet. Tunga ögonlock. Du leker arga leken med datorn. Den vinner. Igen. Musklerna i nacken börjar ge upp. Keyboarden kanske kan funka som huvudkudde?  eller inte. Hursomhelst, du behöver piggas upp. Nu. Istället för att be bordsgrannen om en örfil kan du hällla i dig det här.. " osv.. Bra copywriting Coca-cola! Nu ska jag sätta mig å stirra ut över vattnet på snöstormen och konsentrerat hata den så den kanske försvinner.. Å trycka lite pepparcookies såklart!


Kl 8.00 Idag släpps Lanvins kollektion för...

img_3010 (MMS)

Kl 8.00 Idag släpps Lanvins kollektion för H&M, jag kommer sitta i möte hela morgonen, men jag hoppas verkligen det finns några godbitar kvar när jag kommer tillbaka! (Annars kanske jag blir tvungen att spela maraccas på kontoret i ren ilska) Ps. Sjukt arg på pressbyrån idag.. Gör om gör rätt prellebyrån


Hela dagen har dom flyttat sig magiskt när...

img_3007 (MMS)

Hela dagen har dom flyttat sig magiskt närmre och närmre min plats, dom är onda och beroende framkallande, men.. Jag älskar dom, älskade älskade pepparcookies!


Är man dödssjuk men måste ta sig till sin ...

img_2902 (MMS)

Är man dödssjuk men måste ta sig till sin lilla vän Reb och kolla på Idol måste man klä sig för safari på Nordpolen!


Hejdå min väg..



Jag ser min väg, jag vet precis vart den går.. Jag vill gå tillbaka på min säkra väg men jag kan inte.
Så istället får jag säga hej till min nya väg, den osäkra vägen men samtidigt den spännande vägen,
Vägen som kan ta mig vart jag vill!

Är superduper sjuk, så sjuk att det är oke...

img_2725 (MMS)

Är superduper sjuk, så sjuk att det är okej att tycka synd om sig själv. Har sovit så mycket att jag typ inte vet vilken dag det är.. Ändå är jag helt slut!


Tack mamma som kommer till mitt jobb och l...

img_2888 (MMS)

Tack mamma som kommer till mitt jobb och lämnar kuckelimuck medecin med egen bruksanvisning på och allt :) haha, gulle dej! Men jag undrar vad det är för påhitt i tex esberitox.. Baptisia, Röd solhatt, Blek solhatt och Livsträd är innehållet, okeeej?! Nu är det bara en timma kvar innan jag får åka hem och knocka kudden!


Jag är så fruktansvärt förkyld, mitt huvud...

img_2820 (MMS)

Jag är så fruktansvärt förkyld, mitt huvud håller på att implodera, mina trummhinnor explodera och min hals har någon tagit en rasp och gått lös med i. Sovit typ 2 timmar i natt för att jag inte kunnat andas och min hjärna har någon plockat ut idag och hällt i cement i hålet. 3 timmar kvar på jobbet sen ska jag SOVA, jag ska njuta av att bara ligga i sängen och jag ska inte göra ett piss, kanske byta kanal på tv, men thats it!


Can you forgive me again, i dont know what...

img_2839 (MMS)

Can you forgive me again, i dont know what i Said, but i didn't mean to hurt you. I heard the words come out i felt that i would die, it hurts so much to hurt you. Then you look at me.. You're not shouting anymore, You're silently broken. I'd give anything now to kill those words for you. Cause you were made for me, somehow i'll make you se.. How happy you make me.


Jag ligger i sängen och undrar om mitt hjä...

img_2819 (MMS)

Jag ligger i sängen och undrar om mitt hjärta kommer lägga ner verksamheten inatt. Jag hoppas ju att det som var menat att vara hittar sin väg till mig snart..


You carry My heart!

img_2756 (MMS)

You carry My heart!


Rädd.. Just nu är jag rädd, super duper rä...

img_2761 (MMS)

Rädd.. Just nu är jag rädd, super duper rädd. Hur ska det här gå? I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears. These wounds wont seem to heal, this pain is just to real, there's just to much that time cannot erase. Your Voice it chased away all the sanity in me..


Fail = misslyckas, svika, underkänna, fall...

img_2812 (MMS)

Fail = misslyckas, svika, underkänna, falla igenom, göra fiasko, vara förgäves, uraktlåta, bli underkänd, inte fungera, brista, vara otillräcklig, dö bort, kugga, lämna i sticket, avta, försvagas, klicka, ta slut, bli sämre, slå fel, stranda, strejka. Min slutsats.. Detta väder är verkligen Fail!


Varför är jag inte på Russian criminal tat...

img_2807 (MMS)

Varför är jag inte på Russian criminal tattoos utställningen i London?


En liten ros med ett hål i sin själ som gj...

img_2804 (MMS)

En liten ros med ett hål i sin själ som gjorde rätt men av dåliga själ. Hon vet inte vad hon känner för lågan slocknar utan tändstickor. Den lilla staden fick knappast ett farväl, när andra nöjde sig sprang hon iväg.. Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär. Jag gillar att du säger vad du tycker men det du säger att du tycker säger inte mycket!


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå....

img_2775 (MMS)

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år för ljuset att nå. Så djupa sår. Sjunker lite lägre för varje gång jag vänder mig om, men jag vänder mig om än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt, samma gamla visa, allting börjar om. Jag kan börja om. Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig, när allting börjar om. Historien upprepar sig och slutar alltid likadant..


Jag tror det är dags att bryta sig ut..

img_2770 (MMS)

Jag tror det är dags att bryta sig ut..


På jobbet tidigt tidigt tidigt idag.. 10 i...

img_2789 (MMS)

På jobbet tidigt tidigt tidigt idag.. 10 i 7 va jag här, konstigt att en så tidig tid ens existerar! Å kom igen sågen.. Finurligare än så trodde jag att du kunde va. Halvdag idag, whawhawhiwha!


Varför varför varför ska jag se den här id...

img_2784 (MMS)

Varför varför varför ska jag se den här idag? "sista pusselbiten är du" vad är det frågan om? Kommer alla på bion behöva mörda varandra och så kanske en får överleva? Vi får se vi får se.. Ciao


A free spirit is someone who gets the most...

knih (MMS)

A free spirit is someone who gets the most out of life. A woman in charge of her own destiny and creates a life that is positive, liberating and fulfilling. Get creative and live life without limits!


RSS 2.0