Önskan

Idag åt jag lunch med mamma. Jag måste också säga att hon är inte "bara" mamma.. hon är världens bästa mamma! Jag hade på riktigt inte klarat mig utan henne. Hon är bäst, rolig och smart, Jag hoppas att jag är hälften så smart som hon är när jag är lika gammal. Är jag det är jag sjukt nöjd.

Hur som hälst åt vi lite lunch på sirap och sen köpte mamma lite substitut för lakritsfötter åt mig på lakritsroten. Bra det annars hade jag kanske avlidit på min 6 timmar långa föreläsning om webb typografi.

 

Nu är min fråga: hur cool är inte den här jackan?
Jackan har nämligen ett batteri, ett batteri som värmer dig. Tre olika lägen finns, beroende på om det är kyligt, kallt eller svinkallt. 

Man kan även lägga till 50 dollar och då får man en omkopplare som gör att man kan ladda vad som helst som laddar via USB - typ sin ipod. GRYMT!




Snart är det Idol :D

Ciaoo

today.. not a bad day!

Jaa.. jag har mot alla odds börjat gilla måndagar! Speciellt måndag kvällar. Kvällen då jag inte kan röra mig från Tvn. Varför har dom allt bra på samma kväll?? Hollywood fruarna, idol, CSI, Roast på berns och såklart Dexter.

Helgen va lugn. Första helgen på länge som har vart helt lugn, jag och patrik kan inte ens komma ihåg sist! Sjussade pappa och vänner till ålandsbåten, dan efter: hämtade och sjussade till nästa ställe och sen hämta i stan på kvällen. Ja, jag är fruktansväärt snäll!

Så på lördagen innan vi hämtade pappa passade jag och patrik på att gå runt i stan. Sen blev det gamla stan för en super god lunch på Paganini !

  

Söndagen spenderades på IKEA sen gick jag och patrik älvsjöspåret och när jag kom hem kände jag mig fortfarande rastlös så jag.. Städade hela garderoben och la upp massa skor och kläder på vinden. Ja.. tack jag är väldigt stolt över mig själv!

FÖRE:





EFTER:





Ja.. som vanligt har jag fullt upp i skolan och ska därmed fortsätta plugga nu!

Ciaoooo


Thunder

Idag har jag suttit hemma och pluggat! Legat still i soffan med datorn på magen och disneychanel i bakgrunden. Jag önskar att jag fick ha så varje dag..

Har promenerat me sanna en kväll och bella & hundarna en kväll, sjukt skönt och jag har hittat min favorit plats.



En sak jag vill konstatera är att bea är jävligt bra! Men.. den passar INTE till allt.



BLÄÄÄÄÄ!!!

Idag fyller patriks pappi år. Grattis Peter!

I fredags lekte jag med Elin och Helena.. Vi va lite på nya grodan och på east. Konstig natt blev de.. Men mycke
rolig!

 




Snart kommer patty hem och snart kommer bella över. Jag är mest bara hungrig!

Ciao


Rooolit

Jaaa.. väldigt fyndiga har ahlgrens vart när dom tagit fram sin nya produkt till förmån för bröstcancer fonden.



Rosa rattar. Smarriga va dom också!!

Nu ska jag fortsätta illustrera.. Ska göra en julkalender i flash, som vanligt får vi larvigt lite tid på oss. Jag har även ett till uppdrag, att jag ska designa och bygga en hemsida tilll barnteatern bambino. I html,css och actionscript.. En vecka har jag på mig att göra den. KUL.

CIAO


GRATTIS

Idag fyller min alldeles egna favvo-sambo-älskling år!



CIAO

Stress

Ja.. idag är de så mycket stress med att bli klar med sidan så jag gör allt utom det. Inte bra! Har vart och skrivit ut bilder som jag ska ha i mina ramar i hallen.. eller jag insåg precis att alla inte får plats där, jäjä!

Sitter och tittar i 2 böcker jag fick av bästaste mamma om animering, och hoppas att jag ska bli lite smartare av det.

 

Ska sätta på chuck and larry i bakgrunden och bråka vidare med flash. Ha en bra dag i bästaste höstvädret!

 

Ciaaooo


ojoj..

Galet mycket att göra, måste skriva av mig lite. Har inte gjort de på en vacka nu.. Som sagt så har jag fyllt år. Tack för alla fina presenter och uppvaktning! På fredag fyller patrik år (och Lowe såklart, stora 5 åringen :D) så jag har vart och köpt present igår och idag. Tänker inte skriva vad jag har köpt även fast patrik inte läser den här bloggen för att han redan vet vad jag gör jämt haha.. men man vet ju aldrig, han kanske sitter och läser i smyg!

Har fått en uppgift att göra en egen hemsida/ CV sida i flash som ska va klar på fredag. Trodde jag låg hur bra till som hälst och har softat runt och inte gjort så mycket tills igår när jag fick panik. Ringde joel och sa att jag va påväg att dö och att jag behövde hjälp. Så jag gick över till hans kontor och så käkade vi lite sushiii och hängde i skrubben. Men jag kom inte så mycket längre för de. på kvällen däremot tog jag mig i kragen och drog igång de hela.. så nu rullar de på ganska bra men kommer behöva sitta me de här varje minut tills fredag och redovisningen!

Ska ta några minuter ledigt ikväll, för jag å patty ska åka hem till mami å papi och skriva ut lite bilder som vi ska sätta upp i hallen.. ÄNTLIGEN!

Nu ska jag smörja in mig med min kokos body butter som jag har fått och bara sitta och lukta på mig själv! Mmm.. ♥

Här får ni lite bilder.

  

   

  

 

CIAOO


Hejhå

Idag fyller jag ååår! 23 helaste år har jag levt. Mycket trevligt.. Tack för alla gratulationer! Men.. hur ska dagen firas? Joo.. jag, pappa, patty och lillebror ska till golfbanan å sen direkt hem med medköpt snabbmat och kolla på idol och heroes, helt perfekt! I helgen firas de mer på riktigt.. även fast jag tycker att 23 inte är väldigt mycket att fira.

Jaha.. Just nu är jag i skolan. Jag trodde vi körde hårt när vi började.. Mmm, de gjorde vi iof men nu har det gått överstyr haha! Ska börja bygga en hemsida i flash idag, typ en cv sida om oss själva. På torsdag kommer snövit och ska lära oss om nutidsanalys och trender. På fredag morgon ska jag och jana ha redovisning om vad som händer i branschen för den nya klassen som börjat, på eftermiddagen har vi föreläsning om "frilans i framtiden" och veckan därefter ska våran hemsida va klar.

Som tur va berättade min vän daniel att han är the king of flash, så jag kan ringa om jag får panikattack när inget funkar som jag vill!

Nu ska vi börja med actionscript!

Ciiaaoo

Again

Jag hoppas att jag snart får sluta, har en såndär tröja som kliar så mycket att jag snart svimmar, måste hem och elda upp den!

Igen blir jag sur på den som bestämmer tiderna för när alla bra serier ska gå. Idag är det premiär för heroes, men oj nämen vad går då samtidigt? Dexter. Vilka problem! Jana visade precis en mycket cool kille.. Nick pitera!!

Fredagen va en stor dag av deg. I skolan till lunch sen hem och åt förmycket onyttigt och kollade på en tysk film baserad på en verklig händelse- die walle. Vet inte hur men jag och patrik fick för oss att filmen va amerikansk, men nicht! Dock va den helt okej.

Lördag skulle vara kräftskive dag, men många jävligt irriterade omständigheter gjorde att de inte blev så. Så jag, patrik, elin och matti åt krätor själva. Eller inte jag. Äter inte sånnt snusk!

Efter ett tag rullade några andra gaska söta människor in. Det vart lite tumult nere på kvarnbergsplan när en liten tjockis med mascheta och hans gäng tyckte att de va kul att vara jobbiga!

  

  

  

  

 

Ciiiaaao


Nada

Botten av min kreativitet är nådd. Det kommer inte fram nånting idag.. Jag har försökt med allt! Godis, promenad (till affären), musik, kollat på en bra film, surfat runt i ca 5 timmar. När jag väl kommer på nått bra inser jag att jag inte kan göra det, eller när det är klart så ser det ut som.. inte som jag tänkt mig hur som hälst. Har gjort en miljon dåliga banners idag och vi ska va klara med uppgiften imorrn. AHHHH..

Här är vad jag försökt tänka på..





Så bra, så himlaste bra!

 

Och annat som jag inte vet varför jag vill ha det. Vet bara att jag vill!

 

Nu MÅSTE jag tillbaka till mitt okreativa skapande!

Ciao


Animera

Ja.. försöker animera lite banners i flash. Blir lite frustrerad över att jag inte kan vissa saker än, som tex koda i flash så de kan inte bli så bra som jag vill! Jade jade, de kommer ju!

I helgen hade vi lite folk över, sen drog vi in till gamla stan å drack mjöd. Lördagen spenderades med att fira helena som blev 24, sen åkte jag över till maria där hon och sanna satt och lekte!

  

  

  

  

Patrik har fått nån inflamation och äter kåvepenin. Det ända i världen jag är dödligt alergisk mot.
Känns lite obehagligt att ha de hemma, tänk om patrik får för sig att smula ner det i min mat.. Lets hope not!



Nu ska vi dra till sundby å ta en promenix, sen ska vi dra till cristian som fyller år idag !

Ciaoo

 


RSS 2.0