JUL

Mycket jul har det vart.. Mysigt är det! Är jätte nöjd med alla mina julklappar :D

Här är en del av vad som var i dom små paketen :







Lekts har det gjort under ledigheten också! Har vart på mammas julkonsert, bio 2 gånger och kollat på avatar och The imaginarium of doctor parnassus, vart på cosmonova med filippa och hennes kille, sovit på tok för mycket, spelat huddingespelet hos bella och john till kl 5 på morgonen, ätit skräp, shoppat, promenerat runt långsjön med patriks päron, lekt med mina kattskrällen.





På julafton efter all paketöppning och mat åkte vi hem till challe och spelade spel och drack lite glögg och vin..



Så nu inför nyår imorrn gör jag och patrik oss fina med varsin choklad mask, och jag har även gjort lite pedikyr.
Slänger med bild på vår fiiina julgran också..



Ciaoo


Vinter

Jaa.. jag tyckte gårdagen var mycket trevlig. Men ju längre dagen går idag, ju mer huvudverk får jag !



Ciao

Snö Snö överallt

Jaa, det är galet kallt ! Ikväll ska vi till tina och tocka på inflyttnings/ födelsedags kalas. Det är maskerad med vinter-tema.. Jag ska vara snö !

Ciao

Lussebullar

Igår.. Spännande dag. Jag och patrik tänkte att vi skulle få in lite jul kännsla, så vi åkte till farsta för att handla julklappar. Patrik köpte till sina päron och sin bror.. Jag köpte bara till mig själv! På vägen hem köpte vi en julgran, sen åkte vi och storhandlade.

Kom hem och började baka lussebullar medans patrik satte upp julgranen. Patrik blev på dåligt humör för att han inte fick granen att stå rakt så jag fick hoppa in och lösa det problemet.. Medans degen jäste märkte vi att det luktade brännt, sist vi använde ugnen hade vi spillt en massa skit i botten som hade börjat brinna typ, så vi fick öppa vart ända fönster och hela lägenheten var fylld av rök! Vänta tills ugnen vart kall igen, göra rent den och göra ett nytt försök. Sen klädde vi granen och patriks föräldrar kom över på middag, som benita hade lagat och tagit med sig :D Haha.. Jätte gulligt. Patrik hällde ner vatten i julgransfoten och började sedan skrika om att julgransfoten läckte och att det var vatten över hela golvet så vi fick göra en räddnings insats för att golvet inte skulle dö. När vi sedan efter maten satt och fikade och åt mina rå goda lussebullar kom jag och tänka på att patrik hade ju hällt i VÄLDIGT mycket vatten, så jag gick och tittade ner i julgransfoten.. och som jag trodde fans det vatten ända upp till skruvarna som man spänner fast granen med. Så han hade bara hällt i för mycket vatten så det hade runnit över och runnit ut genom skruv hålen. PEA BRAIN ! Så patrik hade med andra ord skrikit, svurit och vart allmänt arg i typ en timma heeeelt i onödan..

Nu sitter jag och ska lära mig php.



CIAO

Time is presious ♥

Jaa.. Börjar få grepp om min sverige depresion. Nu är det kallt och det SNÖAR !

Idag kom det fram en väldigt jobbig kille från green peace, jag vet att vi måste göra något åt den globala uppvärmingen och det är väl fint att det finns människor som kämpar för det. Men just nu måste jag klara av allt i min egna lilla bubbla.. Men det ville inte green peace snubben som följde efter mig genom hela söder, fast jag sa ungefär sjuttioelvatusen gånger att jag inte ville gå med i green peace och jag ville inte donera alla mina pengar till dom och att jag var väldigt sen till ett möte. Men neeej, han gav sig inte ändå och gick med medlems blanketten i högsta hugg och frågade efter mitt namn och nummer fast jag sa nej nej nej, Han följde efter mig ända tills jag kom till porten dit jag skulle.. då gick jag in och han stog kvar utanför och ropade...

Jag och jana såg ett sjukt vidrig fisk med en sjukt vidrig tunga på ICA vid odengatan.



Haha, bland det vidrigaste jag sätt!!

Jag var och åt lunch med mamma i måndags, det var crepes. Mmm.. Såg ett par väldigt fina julgranskulor på väg från lunchen. Vill Ha !




Min kära mamma gav mig ett te för ett tag sen som blir sjukt fin färg på ♥ Roooosa, och patrik dricker bara kvälls ro. Förlåt lilla mamma för att jag inte vill ta sprutan, men jag lovar att jag inte ska dö i gris-sjukan !



Förresten hade dom en väldigt rolig bok där jag var idag. Slänger upp några bilder på mig också ;)

CIAO









Go ahead, make my day !

Så mycket frågor.. så lite svar. Dumma dumma hjärna, ett svar kan du väl ge mig. Skulle vara skönt om någon annan kunde komma på svaret till alla mina frågor och problem.
Skulle göra allting liiite lättare. 
Såååå.. Go ahead, make my day please!

Ciao

Tisdag

Jag förstår inte mina egna tankar så jag har inte kunnat skriva någonting.. för jag vet mindre vad jag ska skriva än vad jag tänker.

Men nu måste jag tänka på annat och försöka komma in i min hjärna igen!

CIAO

RSS 2.0