Onödigt

Idag vaknade jag med en panik-klump i magen för att jag drömde att jag dog (!!!) Att någon högg mig med en kniv i halsen, halvt obehagligt!

Skyndade mig till skolan för redovisningen, kommer dit och ingen är där och min lärare säger att vi skutit upp redovisningen till på onsdag.. " Har du inte kollat schemat imorse?".

Men jag behövde ändå hans hjälp, trodde jag hade nått fel i min hjärna eftersom jag inte får min hemsida att funka när den ligger på nätet. Så vi höll på med de i en timma innan vi provade lägga upp den via skolans server, dåååå funkar den. Så det är mitt skit-webbhotell de är nått fel på. Så jag tackar för mig och går därifrån. Får tag på en människa på webbhotellet och berättar mitt probelm och säger att de ligger hos dom. Hon svarar " Jaaa.. vi har ju stöd för flash så det ska funka, har du kollat att du har installerat en flash player på din dator" Jag funderade länge på att inte svara den frågan, hur dum tror hon att jag är? Sen frågar hon om jag kollade i samma webbläsare när jag la upp den via skolans server. IGEN.. hur dum tror hon att jag är?

Det hela slutade med att hon sa att hon inte visste (konstigt) ,och sa att hon skulle skicka det vidare till nån som kan och att dom skulle skicka svar till min mail.. Jag säger bara anställ någon som kan någonting!

Hur som haver.. Min mamma lämnade in min dunjacka och kappa på kemtvätt i början på veckan, så jag gick och hämtade dom. Sen kom mamma och hämtade mig vid tunnelbanan och så åkte vi till farsta där det inhandlades nya tofflor (för att det är typ 3 grader i vår lägenhet just nu), nya tränings byxor, mascara och så blev det en liten lunch.

När jag kom hem hade mitt nya mjukis set kommit som jag beställde i måndags, så nu sitter jag i soffan och är rå mjuk och rå nöjd.

Förresten är det sol på balkongen nu, sol gör en glad.. synd bara att den inte gör en så brun längre!



CIAOOO


Insikt

Jag har kommit till insikt med att jag inte är en bra skribent ! Jag har svårt att sätta känslor och tankar på papper.. När jag har läst vad jag skrivit så har jag inte skrivit ner rätt känsla. Mycket underligt.. Men det är väl därför jag läser digital design och inte copy tillexempel.

För med färg och form är det så mycket lättare för mig att förmedla tankar och känslor och allt vad man kan vilja få ut..

Nu till något annat!

Mitt photoshop har kastat in handduken och gör allt för att jävlas med mig, så jag ska låta det vila och gå och träna en stund! Hoppas att jag inte dör av hunger innan jag kommer hem igen.

CIAO

1 år

Japp.. idag är det ett år sen jag och patrik flyttade in i lägenheten. Hittade bilder på lägenheten vi bodde i innan, och då älskar jag våran nuvarande lägenhet ännu mer !
Gamla Lyan:









Längtar inte tillbaka ! (Bilder på nya lägenheten finns i tidigare inlägg)

Nu ska jag ut och promenera.. behöver luft !

Och ikväll kommer Rebbbbb ♥

CIAO

Bu

Här sitter jag och tycker synd om mig själv igen.. Dels för att det ser så sjukt sjönt ut i sängen när patrik ligger och sover och jag måste bygga hemsida, dels för att jag inte har nån mjölk till mitt te. Inte ok!



Kan det bara bli helg nu? Jag har tillbett helg gudarna hur mycket som hälst.. men de händer inte mycket på den fronten inte.

Självdiciplin sa ja !

Ciao

Hej skitungar

Snart så.. snart händer mycket! Rebbis kommer hit imorrn ♥, lördag ska de kalasas, och snart snart är det dags att redovisa hemsidan, lämna den bakom sig och börja med Premiere, Encore och After effects. Ska bli sjukt kul, och GRYMT skönt..

Pratade lite med sötaste kaisa idag.. när hon kommer hem ska vi göra julgodis, hur mysigt låter inte det !! :D

Idag promenerade jag med bella, blödande keela och fiskhunden dagge. Mycket spännande. Jag borde verkligen plugga nu.

Ciao


God morgon?

Jaa.. självklart vaknade jag för sent. Tänkte gå upp 8 men så blev det inte eftersom jag fortfarande inte hade somnat när patriks klocka ringde kl 6 imorse.

Såå.. mer att ta igen nu, sitter med 2 datorer och tvn på. Känner mig som en riktig elektronik-mupp.. maybe i am?!



Fredag var planerad att bli lugn men kalle fyllde 25 så vi gick förbi där en sväng, men innan var det idol hos elin och mattias. Lördagen spenderades i sängen tills vi åkte till heron och såg Upp. Söndagen blev en liten shopping dag, det inhandlades nya sänglampor, knivar, kläder och spel till patrik.

    

   

  

 

Ciao




PANIK

Jag orkar inte att  klockan är 20 i 4.. och eftersom vi nyss ändrade till vintertid så kan man nästan säga att klockan är 20 i 5. PÅ NATTEN !

Jag är så stressad över mitt skolarbete så jag inte kan sova, då kan jag ju lika gärna sitta och jobba med det.. Men då blir jag orolig över att jag inte ska komma upp klockan 8 imorron och kunna fortsätta med sidan. Har brutalt mycket kvar att göra och brutalt lite tid kvar att göra det på.

AAAAHHH.. Jag vill bara sova och vara klar med den här j***a sidan, om jag sitter vaken dygnet runt tills på fredag så KANSKE jag blir klar. Och självklar bråkar ALLT med mig och inget funkar.

Harebrahej !


Ciao

Blek

Jaa ! Jag har tragiskt insett hur blek jag är.. Tid eller pengar att hålla på att sola? Nope ! Jag har även slutat förneka min hat-kärlek till godis, det finns inte mycket jag älskar mer.. Men sen har jag ont i magen i 2 dar.

Igår va Mimmi här och drack kokos te och fixade mitt hår. Jätte fint blev det :D Tickelitacktack gull !




Sen blev det en promenad med Emma och hennes lilla vovve, mat från kebaben och 3D skräckfilm!
Yes, i am very snygg i 3D brills.



Nu ska jag fortsätta med min hemsida, känns dock inte så kul när jag tycker att de är bland det fulaste jag gjort.. men men, what to do?

Om en stund kommer bästaste mamma, då ska vi åka till farsta! Mys Mys!

Här får ni lite bilder (jag är som sagt väldigt blek)

  

  

 

  

Ciaoo


Tomt

Min hjärna är helt tom idag. Jag försöker minnas hur man skriver kod i html och css men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, så jag har försökt städa och tvätta så min hjärna skulle komma igång. Men än så länge har det inte hänt..

Titta så fint de blev här hemma ♥











Både jag och sanna försov oss imorse så de blev ingen morgonpromenad.. Kanske blir en ikväll istället!

Nu ska jag gå till ica kvarnen, ser ut som en överkörd påse med majs idag så jag hoppas inte jag träffar någon där nere !!

Ciaoo


Kul Kul Kul

När man är övertrött är mycket roligt.. Seriöst roligt! Hahaha

 

www.shutupwomangetonmyhorse.com

Nu är det CSI, morgonpromenad med sanna det första som händer när jag vaknar imorrn!


CIAO


Mycket bra nu!!

Jag dör! Kan dom bara komma på bio NU !



 

Japp det är en pirates film och en ny boondock saints film ! Love !

Jag ska jobba hemifrån tisdag, onsdag och torsdag.. Så på onsdag kommer mimmi och färgar mitt hår, sen ska vi träna en sväng. Sen blir det nog en promenad me emma !

På torsdag eftermiddag ska jag och mamma åka och kolla på lite prylar. Så förrutom det ska jag sitta dygnet runt framför datorn och bygga hemsida som ska vara klar om en vecka !

 

Mimmi ska få lite te också för att hon är så gullig !



CIAO


Sjuk

När jag är sjuk blir jag helt trött, mitt huvud väger typ 300 kilo och jag blir helt förvirrad.. min hjärna blir till snor.

Hur som haver ska jag bygga fyrvärkerier. Alla små filmer till kalendern måste va klara imorrn!

Jag har köpt en ny kalender inför 2010. Jag ÄLSKAR den!




Var hemma hos elin och mattias som hade fått ett ton choklad av mattis syrra. Bla den här:


Blää är allt jag har att säga om den. Smakade inte men den låter inte ok.

Här kan ni roa er me lite andra bilder.

  

  

   

Ciiiiiiao


tired

Jag blir så trött !

Imorse va jag uppe tidigt och gick över till patriks päron och lånade ett objektiv av cristian. Sen mötte jag upp snodd, liam och linus och gick till trehörningen och tog lite fina bilder.. Fast dom små va ganska trötta!





Sen mötte jag upp bella och john och åkte till kungens kurva.. Sen blev det en promenad med bella och keela!


Ciao


Sol

Jag tar tillbaka att jag tog tillbaka det!

Nu ska jag plugga, sen ska jag promenera med bella och keela !

Ciao

Nu Börjas det

Ja nu börjas det igen. Hösten är här och jag blir sjuk! Buu.. Idag hade jag bara brutal mensverk när jag vaknade och kunde inte röra mig. Väldigt underligt eftersom jag aldrig har det! Hela kroppen gör ganska ont och mina ögonlock är uppsvällda. Patrik är också sjuk.

Igår var jag och underbara sanna ute och gick, förstår inte att tiden kan gå så fort när vi promenerar.

Jag sitter nu och bygger på min kalender eftersom en tjej i våran grupp bestämde sig för att sluta så fick vi ta över alla saker hon skulle göra. Det är vad jag gör nu..

Lilla bella frågade precis om jag skulle följa med när hon gaddade sig. Jag sa jaaaa! Så jag hoppas jag inte dör på vägen, men hon kör ju så då får hon väl köra mig till sjukan.

Ciao

Dream big

Ja. Jag har inte så mycke kul att skriva.. Allt jag gör just nu är att vara i skolan, äta, plugga, sova. Väldigt spännande liv.

Så istället tänker jag på allt jag vill just nu, och hur det ska bli i framtiden. Vad jag jobbar mot kan man väl kalla det!

Just nu vill jag.. Att sötaste Rebecca ska flytta upp till mig nån gång. Att jag kunde få köpa alla fina smycken från min favorit designer. Att alla runt mig skulle skaffa lite större ambitioner så jag slipper vara själv i mitt drömmande. Att vintern aldrig ska komma!

Framtiden.. jag kan nog inte skriva ALLT jag har tänkt mig för framtiden, Men ni kan få ett litet utkast.
Jag ska ha världens bästa jobb som är sjukt roligt, och jag ska såklart va BÄST på det. Jag ska designa min egen villa, hälst ska den ligga vid vattnet också (patrik ska såklart få bygga den). Jag ska bo utomlands.. minst ett år. Resa så mycket att jag har vart på alla ställen i världen minst två gånger. Bara vara glad, varje dag!


Bjuder på en bild från grekland..

CIAO


Kanelbullar

JA.. klart man ska äta kanelbullar idag. Frågan är bara om jag har ork att baka eller om man måste köpa.

Igår firade vi bella. Hon fick hårprodukter från sötaste serien. Eftersom hon har en staffe pussterrier så tyckte jag att de passade extra fiiiint.

  

  

   

Sötaste vinet

Nu ska jag försöka få liv i patrik.

CIAO


wanted

Det är mitt liv. Vad vill jag?

Idag är en såndär världelös dag!


RSS 2.0