.

Jag gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu vet jag vad du kommer att säg
och det känns som första gången
Kom vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
ja hör du hur dom sjunger?

Som att allting redan var bestämt
som att jorden går runt solen
Vem hade kunnat ta min plats?
hon finns ju bara inte
Dom pratar om något underbart
jag är där och kan berätta
Stort, större än jag någonsin trott
det snurrar i min skalle

Cold as ice

Aha. Så va sommarn slut.

Tillbaka på la office efter en sjukvecka.. va hos läkaren i fredags och idag, dom snodde sjukt mycket blod och de e de värsta jag vet. Men men.. imorrn får jag veta om de e nått fel på mig!

I lördags käkade jag och Patty hos Tina och Tocka. Sen kom Elin och Larsson över. Vi åkte på en as skum taxi resa, skulle till söder, hamnade på centralen men tillslut hamnade vi där vi skulle. Gick till 54 tog några drinkar. "Kiss" Larsson blev för full så Elin fick ta hem han. Vi 4 som va kvar dansade tills de vart kalabalik på dansgolvet. Åkte hem till mig och Patty. Killarna bjöd me taxichaffisen in så han satt i soffan och drack cola och Tocka köpte hans skiva som va GRYM den natten och värdelös dan efter. När klockan va halv 5 och vi hade shottat upp allt som fanns va de godnatt.

Igår vaknade jag för tidigt för vecka klockan pep.. Så jag städade å gick å handlade, kollade på en rulle, duschade, gick ner med sopor, kollade en till film och sen vid 3 nån gång hörde jag första tecknet på liv från Patrik. Vi drog i oss lite frulle och åkte till ikea. Sen Åkte vi till söder och käkade kines med Pattys bror och hans tjej.

Rise



My Love..

.Kärlek.



Bright..

Ligger hemma och är sjuk, inte alls kul !

Igår sålde jag lägenheten :D Nu känns de att det börjar närma sig tills jag och Patrik får flytta in i vår nya lya .Längtar.

Perfekt!

Patrik & Majzan 


Lovilongtime




LoviLongTime

I tisdags struntade patrik i sitt jobb och jag vart för trött runt 2 tiden så han kom och hämtade mig. Drog till kurvan och kollade på ett PS3 som vi ska köpa..

Fikade hos min sötaste Sanna med henne och Maria på kvällen, Mys Mys Mys ! Kom fram till att jag gör det på tok för lite..

När jag kom hem hade jag och Patrik brottningsmatch och jag vann såklart, Men de va inte det jag skulle komma fram till.. utan de va så att jag på nått sätt gjorde illa mitt öga så nu känns det som att det är en stenbumling eller en grushög under mitt ögonlock när jag blundar.. så jag fick sova med ett öga öppet inatt. kändes sådär.



Igår tog jag och patty en lite prommis och gick förbi Malin och Daniel. Så sjukt fin och jag längtar sinnensjukt mycket tills vi flyttar in i våran. Kommer nog kännas lite strange eftersom våran är lika dan som Malin och Daniels förrutom att den är spegelvänd.  "Bara" 2 och en halv månad kvar.. Fast det är ganska bara eftersom jag bokade den för 3 år sen. Sjukt.

Imorrn blir de Go 08 och på lördag kräftskiva på Bohage :D !

Jag och Patrik i en mix


Puss



Back in business

Jaha.. Då var man tillbaka på kontoret efter att ha jobbat en månad hemifrån. Blandade Känslor !

Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar.

I onsdags var jag och patty på Mosebacke och kollade på Petter & Hoffmaestro, Helt sinnessjukt bra!! Efter gick vi ner till medis och mötte upp Tina, Tocka, Krille och Buddha..



I Torsdags åkte jag och patrik till Blå Lagunen på Ekerö sen åt vi tacos och kollade på rulle.

I fredags tog jag och patrik en ledig dag och åkte och kollade på grejjer till nya lyan, Käkade lunch me Larsson på O´larys och tog de väldigt lungt. På kvällen körde vi en liten grillning hos Larssons päron, och gick förbi Emma en snabbis.

Lördagen bjöd bara på film film och mer film. Jag och patrik vaknade, gick och hyde två filmer, kollade på en, sen åkte vi till heron och kollade på Batman, sen hem och kollade på mer film.

På söndagen vaknade vi och drog och käkade med patriks bror på vedugnen. Tog en liten tripp förbi bobbos nya ställe. Sen kom Bobbo och Jenny över och kollade på Rulle..

Imorse promenerade jag till stuvsta och tog tåget därifrån till jobbet.. bra gjort! Var dock tvungen att köpa nytt busskort imorse.. Ogillas starkt!!

Tack å Hej





RSS 2.0