Baaada..

Är allt jag vill göra och allt jag gör! Har en ny favorit, så sjukt bäst !





Ciaooo

Keep smiling..

It makes people wonder what your up to!

Jahaa.. vad skrev jag om sist? De blir lite för dålig uppdatering när de är så fint väder..


Jag har hunnit med en mysig picknick på sundby med patrik, cristian och nattis.


  




Har badat sjukt mycket och massor. Är tillåme bränd, jag trodde inte jag kunde bli det i svenska solen. Jag skyller allt på växthus effekten! Badat lite me helena, sen kom jessica och co. Badat lite me bella och john. Badat lite me elin, linnea och co. Sen den dan åkte vi till nästa badplats och mötte upp patty och largo. Jag säger bara.. det är inte helt fel att va ledig. Jag älskar det. Som just nu tillexempel.. Ligger på balkongen, lyssnar på musik och har precis vart och badat.. igen !

 

  

I fredags åt larsson och elin tacos hos oss, sen blev det en lugn kväll med lite vin och jordgubbar.
Lördagen ägnades åt att fira micke som fyllde 25.

  

  

  

Tack tack. De va mycket trevligt! Dan efter blev det bad på gålö. Där maria lyckades ramla ner i ett hål, vi smidde onda planer och badade såklart. Fastnade i en bilkö påvägen hem där vi satt i några timmar och ACn slutade funka. Hem och böt om på 3 min, race till heron, slängde i oss varsin burgare och sprang in på bion. Vi hann.. transformers blev de!



Innan jag nu måste gå och städa lite innan de blir bad igen måste jag berätta de sjukaste. Jag va uppe 7 imorse!!! Bara för att ta mamma och pappas bil och storhandla innan mamma skulle till landet. Jag va på affären 8, helt själv.

Ciaaooo


Vänner

Ja vad säger man. Inte alltid är dom där man tror att dom är, där dom ska vara! Men men.. Det jobbiga är bara när man tror att det är ens närmaste men man inser vilka små grejer som kan visa hur det egentligen ligger till. Vad som kommer före, vad som tydligen är viktigare.

I tried being reasonable, I didn't like it

Den här veckan har det vart sommar. På riktigt. Så sjukt skönt.. Det har badats och njutits och cycklats och ätits glass och solats. Sånt som man ska göra när det är varmt. Det blir nog en sista minuten i sommar, och i vinter blir det thailand.. eller kanske vietnam. Jag, patrik, cristian och nattis.. å bella å johnnii ska tydligen också dit dåå. Yejj!

   
    
   

En vän som alltid alltid finns där, som är jag.. fast en annan jag är min älskade Lena, min tant, min ryggsäck.
"på egna ben, på egen hand.. men du ska få se att jag kan ro i land"

  

 



Och jag har ett nytt favorit märke. Jag vill ha ALLT dom har. På riktigt. CRAVING..

 

Så finns de någon som bara sådär känner för att ge mig en liten present, då vet ni vad ni ska köpa.

Passar på att gratta lilla jossan, som inte är så liten längre.. Som fyller år imorrn. Puss till dig!

Ciaooo

Lathet.

Jaaa.. ibland är jag fruktansvärt lat. Ibland är jag allt annat än lat, men idag har jag vart bara lat.
Har iof vart och köpt ett cyckel-lås. Vart på gymmet i några minuter och nu har jag legat stilla i soffan så länge att jag fått huvudverk. Eller så är det vädret.

Köpt ny bodybutter. mummmummmmuumm..



Imorrn tänker jag strunta i vädret och låssas att det är bra hela dan!

Ha en bra midsommar allihop!

Ciaoo

Sommarlov

Jaa.. Nu börjar det kännas att man har sommarlov. Nu när man fått 2 dagar av sol.

Skolavslutning i fredags, sjukt skönt. Vi gick till fridays och åt lite och drack lite. När jag kom hem trodde jag att jag skulle dö så de blev en lugn film kväll med patrik, cristian och natta.

 
 


Lördag morgon åkte vi till landet och va på en liten släkt träff. Sen sov vi på patriks pärons land. Och patriks mamma gav oss handmassage tills vi somnade. Mycket skönt!

  

Måndag, tisdag och idag har tillägnats åt att träna. Igår och idag va maria och lowe med. Lowe har fått vart i barn hang out rummet å lekt medans vi har tränat. Jag skulle nog också hällre hänga i lekrummet, dom har ett bollhav!! Igår efter träningen åkte vi till GP och käkade lunch och lowe fick glass som maria fick locka honom med för att lämna lek rummet.
Sen åkte jag hem och la mig i solen!

 


Efter träningen idag gick jag och lämnade filmen vi såg igår, sen gick jag upp till bella och drack saft. Sen gick jag bella å lilla vovven ner till sjödalsparken och hängde.

Snart är det midsommar. PANIK. Sen går vi mot mörkret. Det förbannade vidriga mörkret!

Ciaooo


Go morgon Go kväll

Haft skolavslutning. Gaaaanskam död just nu, återkommer om det!

Grattis kalle och Linnea till lilla dottern. Grattis Tina och Tocka till nya lyan.

Be back..

Ciiiaaoo

Lycklig

Jaaa, ett lyckorus har spridit sig. Har redovisat hemsidan idag. Nu är det finito, no more. I'm freee ♥ Imorrn har vi kreativ uppgift i skolan å på fredag är det avslutning!



Å här är den.. Eller en liten liten del av den!

Jag har hamnat i något förbannat godis panik attack anfall den här veckan. Mååååste ha godis. Har ätit högar av det varje dag. Jaaa, även idag! De finns iof inte mycket jag älskar mer än godis, men detta är sinnessjuk, å de e dessutom bad sesång snart. Haha :P

Idag såg jag nått nytt. Va bara tvungen att köpa. Hur ska man kunna motstå? Marabous nya choklad. Mmmmm..



Haha.. Världens skönaste cup cakes



Jaja. Jag är sjukt sugen på en ny tatooo.. Frågan är bara vad och var, funderar på att skriva lite på andra foten också, vad tros om det? Får se vad de kan bli för spännanade.



Å nej nu kom jag å tänka på midsommar igen. Måste planeras. Nu. Hejåhejdå

Ciaaoo

Blinded

Nu är det så mycket så jag har slutat se! Har suttit med skolarbetet hela dagen i skolan och hela kvällen sen jag kom hem. Det är många timmar nu, och INGET jag sa ABSOLUT INGET funkar. Jag håller på att tappa det helt.
Har haft en liten paus och lagat mat, och en liten paus och lekt med bilder. Jag har även tryckt i mig 2 påsar godis, en daim och nyss glass. haha. Så går de när man pluggar.. Måste ha socker. Eller så hittar jag bara alltid bra ursäkter för att få äta så mycke gott som möjligt.

Någon som är väldigt duktig:
Sjukt cool

Älskar den här tekniken på bilder.





Nu är det bara 3, kan ni förstååååå 3 dagar kvar till sommarlov. YEJJ!

Satt som sagt å lekte med bilden jag har i headern. Jag vet inte vilken som blev finast..





Jag skrev ett inlägg nu för att jag hade nått sjukt kul som jag skulle berätta. Men mitt huvud är så fullt av skolskräp så jag får väl ta det när jag kommer på. Tack å Hej.

Ciaaaaooo

Rockstar

Måste bli rockstar!

I lördags kväll gick jag och patty och åt på kolgrillen me elin, larsson, freddie och josse. Efter att ha kollat på första perioden av fotbollen där och ätit klart gick vi ner till olarys där vi fann fler små vänner..

  

  


Söndag. Trött dag. Vaknade dock tidigare än patrik och fick dra och slita för att få upp han vid tre. 4 tåget in till kungsan och restaurangernas dag. Mötte upp paco och hans girl och hennes vänner. Åt och drack lite. Sen kom elin och larsson. De vart lite kallt så vi drog till fridays och drack lite drinkar. Sen knatade vi upp till stadion och kollade på bruce. ROCKSTAR.

  

Träffade även på hjärtat (jossan) där. Fika hos mig snarast!

Idag är det måndag. Sista måndagen innan sommarlov. SKÖNT. Längtar tills veckan är över. Over and out.

Ciaoooo

Come carry me home ♥




Igår gick jag och patrik på bio och såg nya terminator rullen. Den va okej, hade inte så höga förväntningar. Men jag va nöjd ändå för jag fick massa godis!

När vi kom hem gick patrik och la sig eftersom han skulle upp å jobba idag. Medans jag låg uppe och kollade på hela Where the action is från 2008. Eftersom jag inte va där förra året :( Och iår är det inga jag vill se som spelar. Alltså missade jag älskade hellacopters sista spelning. Inte ok.

Imorse promenerade jag till mamma och pappa å hängde lite. Sen åkte jag och mamma till skärholmen och handlade lite kläder för min del och mamma köpte sin dyra klocka som hon har suktat på ett tag. Men den är sjukt snygg!
Sen vart det en liten lunch innan vi åkte förbi mimmi och köpte lite öl till patrik.

Idag är det sveriges nationaldag. Jag tror att jag måste titta på fotbollen, de verkar som alla ska göra det. Jag kan gå me på de för stämningens skull. Annars kanske de blir lite stan..  Å grattis till jacob som nu är pilot.

Är sjukt rastlös. Måste hitta på nått nu.

Ciaooo

Äntligen Fredag

Det är dags för fredags mys, om det så är det sista jag gör.. lalala. Har vart på hjärnan hela veckan. Å nu är det ääääntligen fredag. Funderar på att gå å kolla på kleerup ikväll, om vi inte kör på fredagsmys ;).

På söndag blir de ju iallafall Bruce. Hoppas de blir grymt. Synd att de inte är bra väder bara.



Baby we were born to run!

Ibland måste man bara resa sig upp och vara starkare än vanligt. Starkare än vad som ska vara möjligt.

Just nu finns det så mycket saker jag vill ha så jag blir tokig. Men jag kan inte spendera pengarna på kläder, skor, väskor och allt därimellan just nu. Måste tänka på att jag inte har ett sommarjobb. Men den här MÅSTE jag ha!



Haha.. Så jävla braaaa! Nu vill jag gå hem. Ska hoppa lunch och gå hem tidigare. Vi är dom ända som är i skolan idag, jätte konstigt.

Bra väder kom tillbaka. Tack.





Ciao



Samma dag.

.Ny känsla.  Den kanske går över snart.. Jag hoppas det. Jag ligger hemma i min säng. Men det känns som att jag inte är hemma och att jag vill bara vill hem, men det finns ingenstans att gå hem till. Jag är hemma, men ändå inte.

De va inte det här jag valde, de va inte de här jag planerade när jag var liten.. eller när jag var äldre häller för den delen. För såhär ska det inte va!

Imorrn ska vi nog gå å kolla in kleerup och på söndag herr Bruce.. De måste få alla på bra humör.

I wish i could rip out a page of my memory.Can't wait til i get through this phase. To bad we cant re-wright our own history

I dont want us to be the end of me, this love is taking all of my energy.



Ciao

Ny Dag!

Gårdagen va hemsk från början till slut.. nästan! De blev bättre när jag kom hem. Kollektiv trafiken jävlades med mig hela dan å skolan.. allt va korv!

Men idag är det en ny dag och kollektiv trafiken funkade för en gångs skull, jag har fått lite saker att funka i ee och vi är på väg. Vi ska redovisa på onsdag.. ONSDAG! Vi har 3 skoldagar på oss att bli klara. Haha.. Smack, hejdå. de går inte.
Men å andra sidan betyder det att jag har 6 små ynka skoldagar kvar innan sommarlov. Jeeeeejj. Det som kommer bli skönast med sommarlov är att slippa kollektiv trafiken. Den är min största fiende och mitt största hatobjekt. Slöseri av dyrbar tid i mitt liv. Två timmar om dagen spenderar jag med att slösa på kollektiv trafik. USCH! Jag ska inte åka en endaste gång i sommar.

Jag och patrik smidde mycket planer igår. Vi ska på konsert i sommar, ta en sista minuten. Åka till thailand i vinter.. Å sen en liten special till hemmet. Vi ska bygga om en vägg, göra lönn dörr å den ska bli as cooool! Haha.. I världens coolaste material vilket jag inte kan avslöja. Det har aldrig gjorts förr. Å så vill jag ha en eld i väggen ;). Mycket planer som sagt!
Måste bara försöka komma ihåg att jag är student.

Jag skulle gå och köpa snus på rasten, på samma ställe som jag har köpt snus på i 1½ år. Ica vid odengatan. Å de sitter alltid samma tant i kassan. Just idag när jag inte har legg vill hon se det. Å så flinade hon när jag sa att jag inte hade det, jag vet ju att hon känner igen mig. Å jag fick inte köpa något snus. Vid vilken ålder börjar man tycka att det är kul att visa legg igen?

I helgen är det sveriges nationaldag. Hur firar man den? Men film och godis? Bio? Park om bra väder? Vitt vin å kortkort?
Vad vet jag, men firas ska det!



Stackars studenter idag med så dåligt väder!

Måste ringa mamma också och kolla hur det blir med landet. Det är ju faktiskt midsommar om.. 2 veckor. Galenskap!
Sen går vi mot mörkare tider igen.  Jag var väldigt mycket för global uppvärmning för jag trodde att vi skulle få tropiskt klimat. Men jag har lärt mig att vi skulle i princip få istid. Så jag har bytt sida.

Ska gå hem tidigare idag, så jag hoppade lunchen å jobbar in en timma. Så jag sitter här nu i min ensamhet och dricker en hallon-protein drink. Den är ikke god.


Här i bunkern sitter jag



Nu ska jag fortsätta längta till sommarlovet. Å be till solgudarna.

Ciaoo


Internet Explorer 6

Jag hatar internet explorer 6! Jag hoppas att ingen jag känner sitter med internet explorer 6. Jag blir galen! Har försökt anpassa våran hemsida till IE6 men den är bara helt sinnessjuk och jag håller på att explodera.

Idag ska våran skola ha fotbolls match mot Berghs.. mycket spännande! Haha.. Jag vet inte om jag orkar titta, de e så dåligt väder.

Mitt hjärta slår i 1000km i timmen å hela min kropp skakar. Tror att det är av agg mot IE6 med jag är inte säker. Förlåt för detta tjatande men har ni IE6 så är det dags att uppdatera!



Ciao

Värme!

Man gör så mycket mer när solen tittar fram!


I torsdags va jag och patrik på invigningen av pontonen, där patrik byggt den fina baren :P. Men de va trevligt, gratis mat och gratis dricka. Alltid namnam..


 

På fredagen mötte jag upp snoddas, hennes syster, linus och lilla liam för en liten promenad. Efter promenixen mötte jag upp Maria och Sanna, vi gick upp till mig och drack te å snackade en massa skiiit. Sen åkte jag och sjussade pappa till ålandsbåten.. haha!   På kvällen grillade jag, sanna, patrik och freddie hemma hos mamma å pappa, å sen vart det himlen därtill, sjuuuuukt fint är det där uppe! :D

  

 

 

Lördagen blev lugn med en massa mys hos helena på dan med glass å 1000 kilo prat. Hämtade pappa på ålandsbåten å sen blev det film med Patrik och Cristian.

Söndag, sjukt fint väder och morsdag. Åt lunch med mamma och pappa och gav mamma ett fiint armband! Mötte upp sanna i stuvsta och åkte in till stan. Jag kände att mina ben va sjukt torra så jag tog nån konstig kräm från hm och smörjde in med, Fick en trevlig liten reaktion på benen.. Heeeeelt rödflammiga, as snyggt. haha! Hur som haver så åkte vi till djurgårn där vi mötte upp carro aka bubbla.

Hade svår beslutsångest om vart vi skulle ligga, men vi hittade en liten plätt brevid ett träd som de bodde ett blåhuvud i. Sen gick vi och köpte glass som smälte snabbare än vad vi han äta. Så de vart mycket kladd! Förbi josefinas en stund, men bubbles skulle hem så de blev en kort visit.

Kom hem och duschade, sen bar det av till patriks päron där det blev hemma lagade köttbullar, potatis och lingonsylt.. mmm!

   


Igår var det måndag igen. Och jag skulle in i bunkern fast de va så fint väder, Buuu!
Men vi sprang och satte oss i vanadis lunden å åt lunch.. Mys.

När jag kom hem va både patrik, cristian och natta hemma.. Så vi gick och käkade på O'larys. Killarna ville hem och spela Tv-spel. Jag och nattis kände oss inte jätte manade av den ideen så vi åkte till snättringe å mötte upp sanna, sen blev det en lång promenad runt långsjön. När vi va påväg hem kände vi att vi var värda en efterätt så vi åkte till coop och bestämde oss för pannacotta. Men den skulle ta så lång tid att vänta på så va tvungna att köpa mellantugg också.. Godiiis mmm. När vi kom hem spelade killarna fortfarande tv spel, men sen blev det film, godis och pannacotta. Haha..
 
 

Ååå sååå idag. Regn Regn Regn.. Vilket skäääämt, jag orkar inte. Allt blir jobbigt när det är regt. De finns bara en bra grej med regn.. Man kan göra innomhus grejer utan att få ångest. Nu har jag skrivit de längsta inlägget i helaste världen. Måste fortsätta med hemsidan nuu.

Ciiiiaaooo


RSS 2.0