Har vart och storhandlat.. Undra hur mycke...

img_0071 (MMS)

Har vart och storhandlat.. Undra hur mycket som kommer bli gammalt denhär gången innan vi hinner äta upp det..  Idag är sista dagen på min projekt anställning här på bvd, lite tråkigt, trivs bra här. Ikväll blir det grillning hos Elin och Mattias :D Ciao


Igår tittade jag och patrik på How to trai...

img_0062 (MMS)

Igår tittade jag och patrik på How to train your dragon, mycket bra film och den svarta Draken ser precis ut som Duna! Helt plötsligt säger Patrik " kan inte vi skaffa ett coolt djur typ Björn, tiger eller mandarin" Mandarin? Jag skrattade så jag nästan avled, men jag tänkte gå och köpa en mandarin till Patrik idag så kan ha det som sitt husdjur om det är det han vill. Nu ska jag jobba vidare fast jag fryser som en gammal grek. Ciao


Morgonen börjar bra idag,med en skön liten...

img_0065 (MMS)

Morgonen börjar bra idag,med en skön liten promenad på liljeholmskajen! Nu ska jag iväg på ett trevligt möte, sen till jobbet.. Helgen var bra, sov bort för mycket av den som vanligt bara. Ciao


Fredags öl på jobbet, precis vad jag behöv...

img_0016 (MMS)

Fredags öl på jobbet, precis vad jag behövde just nu! Ciao


Mmm jag och Natasha har ätit lunch på Mela...

img_0011 (MMS)

Mmm jag och Natasha har ätit lunch på Melander fisk på medis idag, nu ska jag fortsätta jobba.. Undrar just vad patrik ska bjuda på för middag ikväll ;) Ciao


Snö igen

Det är ju galet! Snö igen?! Inte ok..
Haft mycket att göra dom senaste veckorna, skönt faktiskt.. ska vara på BVD hela nästa vecka också! Igår bjöd bästa Maria mig på middag, och idag blev det SNABB lunch med Natasha.
Igår fick jag äntligen hem mina efterlängtade koppar.. Jiihoo!
Har ni kollat in Marabous reklam för deras nya choklad, passion och chili? Jag vill äta den förevigt när jag ser reklamen! Job well done får man väl säga då.
Snart kommer lilla patty hem, då ska vi äta köttfärssås å skogettiii.. mmm!
På lördag blir det ut och leka med Sanna och Maria, Loviii!
Hattigt det blev idag, precis som känner mig. Seså..
Snart kommer hennes utställning hit, Pax för att gå dit !
Ciao

Never enough

Nää.. Never enough time när jag fikar mina favoriter! Men mys var det.. all kärlek till Maria och Sanna.. LoviLängstTime! Och Lowe är bara så söt så jag dör, jag ska nog fråga maria om han vill komma och leka och kolla på disney film nån dag. Jag har fått grepp om jobbet och det känns mycket bra.

Igår betällde jag äntligen hem dom, mina sjukt snygga muggar!



Idag ska jag och patrik bara äta skräp och ligga i soffan. SKÖNT.

CiaoCiao

Kyckling helg

Skönt med en lång helg! Även fast jag har vart ledig så är det skönt när andra är det också..

I fredags var jag och patrik i fältöversten och kollade lite innan vi gick till roos konstsmide och smed ihop ett prov till mina föräldrars räcke som patrik ska hjälpa dom med. Kvällen spenderades hos kalle och linnea, eller hemma hos kalles föräldrar.

Lördagen var den första och ända påskmatsdagen, men mmm så gott det är med påskmust (julmust). På kvällen vart det årets första grillning och en liten drink på soap.

Sov bort hela den superfina söndagen för att vakna kl 5 och åka till patriks päron och äta.

Måndagens snöfall stoppade inte mig och maria från att ta en lång och skön promenad!





Idag började jag min projektanställning på BVD, ska hjälpa dom med deras hemsida och annat som dom kanske har svårt att hinna med själva. Ska vara där i 2 och en halv vecka, hoppas jag hinner med allt dom vill att jag ska göra.. Vill man så kan man!

Nyss var min lilla Reb här och mös och imorrn blir det mys med mina hjärtan Maria och Sanna !

Så.. det var det..

CIAO

RSS 2.0