dream

I want to be that girl.. who followed her dreams !

Long time

Ojoj.. Nu var det på riktigt länge sen jag skrev vad jag gör om dagarna ! Jaa, jag kan börja med att säga att jag fortfarande är sjuk, det blev värre i mitten av veckan så jag har fått legat hemma och läst. Hela twilight serien har jag läst ut den här veckan.. Mycket tid i sängen!
Det andra jag kan berätta är att jag har fått en sverige depretion, jag känner att jag inte vill vara kvar här.. Jag vill mer än lilla stockholm.. lilla lilla stockholm. 
Jag hoppas det blir som jag vill. Hit !
  
CIAO

Thrill me

Jag är trött så trött ! Jag mår illa, jag har galet mycket att göra men nu ska jag ta en paus och berätta om en sak som förgyllde min dag lite grann idag innan jag lägger mig och tittar på dåliga serier och tycker synd om mig själv igen.

Fixade tågbiljetterna till åre idag, Yejj !

Ja.. det lilla förgyllandet av min dag. Jag satt på tåget och mådde illa, va så trött att jag trodde jag skulle somna och ramla ner i knät på den mittemot, gått å värdelöst ute.. ja ni vet! Då hör jag att någon har kings of leon på brutalt hög volym i sina lurar så hela tåget hör. Jag tittar mig omkring för att se så personen med den höga volymen inte ligger på maken med sprängt huvud, men ser ingen som sitter med lurar.. Den ända jag ser är tanten på 70 bast som sitter nästan mitt emot mig, tänker att de kan inte vara hon. Men efter en stund så inser jag att jo, det är 70 åringen som sitter och poppar kings of leon på högsta volym på sin mp3. Vet inte varför men ja, det gjorde mig glad.

CIAO

No sunshine today

Vaknade imorse av att jag inte kunde andas, letade febrilt efter nässprayen och insåg att den hade rullat iväg en bit ifrån sägen.. låg och samlade kraft för att ta mig upp ur min varma säng och gå upp till kylan. Lika snabbt som stålmannen hade jag hämtat nässprayen och hoppat ner och tagit skydd under täcket igen, satte på tvn och kollade på vakna med the voice tills jag verkligen var illa tvungen att gå upp för att hinna med bussen.
Står på busshållsplatsen och blir sur över hur grått, dimmigt och kallt det är. Bussen kommer en kvart försent och jag missar tunnelbanan, när jag kommer fram till rådmansgatan SPÖregnar det ute. När jag kom till skolan var jag helt blöt och muttrade över att det var en dålig start på veckan, men det gick ganska snabbt över. Så nu blir det berättelsen helgen istället!

På fredag när jag kom hem var jag så trött att jag trodde själv att jag inte skulle vakna förrens måndag morgon, men jag och patrik gick ner till bella istället för ett glas vin och idol. Mycket tevligt och det var riktigt kul att sötaste natasha va där, har saknat henne ! Efter idol tänkte jag och patrik hyra en film och gå hem men hetsen till att gå till melles blev för stor och jag och patrik gav vika. Var på melles en liten stund innan vi gick hem.

På lördag vaknade vi och åt lite havrefras innan jag promenerade till mamma och pappa och lånade lillebrors bil, han ville följa med på vårat mission så jag, lillebror och patrik åkte till ikea och köpte hyllor och ljus.
Kom hem och monterade hyllorna och annat krafs som vi behövde få upp.




Vi bestämde oss för att följa med Elin och Larsson och käka på texas longhorn på st paulsgatan. Innan vi skulle gå insåg jag att min älskade nässpray var slut.. Panik panik, försökte med alla medel få ut det sista ut nässprays flaskan, jag lyckades med en sax och en tesked.
Gick ner till ica precis innan vi åkte och till min stora lycka hade dom precis fått in nässpray, life saver !
Jag åt en riktigt stor efterlängtad köttbit på det långa hornet. När vi ätit klart tog vi en liten bar runda och stannade på ett antal små barer längst götgatan och hamnade tillsist på himlen därtill, dit sanna och jasmin kom och joinade. Sen åkte vi till sanna på lite efter kalas till klockan blev 5 och vi åkte hem.

 
 

Patrik sov hela söndagen tills jag väckte honom och sa att vi skulle gå på bio. 2012 blev det, och den va faktiskt riktigt bra. Inte en nagel fanns kvar när den va slut !

Nu ska jag lära mig encore.

CIAO

Nässpray Addict.

Idag var det verligen jobbigt att gå upp ur sängen, det var kallt, mörk och helt tråkigt!
Nu sitter vi och kollar på rörlig grafik insperation, samtidigt som folk har vinterkräksjukan här i skolan och fontän spyr lite överallt. Måste isolera mig i klassrummet. Som tur är har jag allt jag behöver här inne.. Nässpray, varm oboy, trolldegs luktande nozoil och alvedon.
Det ända jag kan vara nervös för här inne är att vår lärare snövit låg på södersjukhuset i 43 C feber i helgen, hon säger att det inte är något smittsamt..





Nu ska jag forsätta titta på alla gryma videor på rörlig grafik !

CIAO

Hallååå..

Vart är alla idag? kl är 35 över 9 och varken lärare eller klasskamrater är här.. börjar bli smått orolig att jag har åkt till skolan i onödan !

Jäjä.. det jag har kommit fram till i mitt tänkande är att det nu bara är ca 4 månader kvar av total missär, hoppas det går fort. Det ända jag ser fram emot med julen är att man får äta massa godis och lussebullar, och nyår känns bara jobbigt att behöva styra upp. åre v 4 ska iof bli kul.. måste bara åka till flotsbro och försöka våga åka igen. Annars får jag åka snowrejser varje dag. Från toppen såklart !

En annan sak jag tänkt på är hur sura gamla människor är.. Dom tränger sig före än i vilken kö man än står i, och när dom har trängt sig längst fram så tar dom en evighet i vad det än är. Dom suckar och stönar och ögonbryn och munngipor är så långt ner att deras ansikte ser ut att vara 1 meter långt, jag undrar mest hur man orkar vara så bitter jämt?

Varför varför har ingen kommit på detta tidigare. Genialiskt ! Jag ska införskaffa, åka till ett varmt land och simma runt med dom ALL THE TIME!

Vattentäta hörlurar!






I helgen blir det garanterat bio ! 2012.. Jana är dock helt säker på att jorden faktiskt kommer gå under då.



SE YAA..

Ps. Jag säger förlåt till alla jag känner som jag tydligen går förbi utan att säga hej. Förlåt. Jag är alltid i min egna värld och dagdrömmer när jag går omkring, så jag ser inte så mycket av omvärlden!

Ciao


Måndag

Ny vecka nya tag.. eller? Kom till skolan, då va läraren sjuk. MEN jag fick nya windows 7 och CS4 paketet på min dator, weeeeeeyyy ! Windows 7 har riktigt snyggt gränssnitt faktiskt. Ska sätta mig nu och pröva alla nya funktioner som inte fanns i CS3..

Fick först sitta och lägga över allt viktigt på datorn på min externa hårddisk som är på 1TB och insåg att den snart är full. Inte ok ! Satt och ritade medans jag väntade på att datorn skulle uppgraderas



Fint, ja vet !

Igår va det middag och annat onyttigt hemma hos mamma och pappa.. Smaskens smaskens ! Men idag ska jag försöka klämma in någon form av träning i allt pluggande, och jag ska försöka plugga extra snabbt här så jag kan ta en middag med natasha snart också :D

Det kanske bara jag som tycker att de här är hysteriskt, och kanske jana också som visade den för mig!

http://kylig.com/roligt/skitlistan.htm
http://www.luiga.se/upload/iwanttobelikemommy.jpg

CIAO

I rullning

Ja.. saker har börjat fungera ! Jag har fått igång min hemsida (dock inte färdig än) www.mariasundh.se.
Imorrn ska jag på en arbetsintervju, och jobba med rörlig grafik är sjukt roligt.

Vi fick i uppdrag att göra en musik video med filmer från youtube till valfri låt. Så på förmiddagen fick vi leta filmer och lära oss pogrammet och på eftermiddagen fick vi klippa ihop den!

Jag håller på att komma igång med mitt konto på vimeo så jag kan visa mina filmer!

I förrgår fick vi spela in en egen film som vi ska klippa tills imorrn, lite svårare att klippa konversationer!

Idag är jag mest bara trött.. Men det går nog över snart ! Imorrn ska jag hämta lowe på dagis sen ska vi leka ända tills maria hämtar honom :D !!

CIAO

Tillbaks

Japp.. inget mer jobba hemma på dagarna nu på ett tag! Har börjat med premiere idag, sjukt kul och våran lärare snövit är riktigt grym !

Halloween helg som inte vart så halloweenig som jag hade velat.. Men den va ändå mysig !

(om ni undrar varför patrik inte fick vara med på någon bild är det för att han vart utkastad från stället.. lilla gubben och sa inte till nån och hade död mobil. Inte bra, haha)

  

  

  

  

   


CIAO


RSS 2.0