ByBy sverige

Jag kommer inte att sakna dig. Det blir bara en vecka men den ska bli helt sinnessjukt skön. Regna på här hemma!

 


CIAO

Trött

De här vädret gör mig så sjukt trött! Jag räknar verkligen minuter tills vi ska åka nu..

Igår kväll va jag uppe hos maria och pratade och lekte lite med lowe. Idag har jag växlat pengar, tränat lite och så va min helena här idag och snackade skit ♥

Jag vill börja packa NU. Eller först vill jag äta, är sjukt hungrig. Kan patty komma hem nuu.


Ciaaoo

3D

I fredags kom Rebecca över vid halv 5 och öppnade första cidern, sen satt vi på balkongen tills patty kom hem från jobbet. Han sprang och gjorde sig klar sen hade vi planerat att ta bussen så vi han med tåget till söder som natta, cristian & Co skulle ta. Men bussen åkte förbi oss, vi blev skit lacka och fick typ springa ner till tåget. Men vi hann.. Det blev lite middag på Axela, Sjuuukt bra mat! Sen begav vi oss till trädgården där buddha och hans gang hängde. Träffade även på Jossan, Mycket Mycket trevligt!
När trädgåden stängde åkte jag, patty, cristian och reb hem till oss. Eller vi träffade våra tyska grannar i porten och det blev någon form av efterfest där. Jag, cristian och reb försökte för våra liv att komma därifrån men dom höll oss kvar, de va bara patrik som ville stanna. Så när vi tre äntligen lyckades rymma fångade en tysk oss i hallen och ville ta kort på oss ( jaaa, jätte konstigt) När vi väl kom upp skrek vi av lycka tills vi insåg att patrik hade sprungit upp med alla tyskar till oss medans vi stått i hallen.. vi fattade ingenting och jag fick panik. Men dom stannade tills efter 4 nångång när jag fick nog och skickade hem dom.
  
  
  

Dagen efter mötter jag upp Reb och köpte lite pizza, gick upp till oss och käkade å hängde lite!
Sen åkte reb tillbaka till göteborg. Tråkigt.

Jag och patrik drog till Buddha och hängde vid poolen. Larsson kom också förbi en stund. Sen kom natta och cristian och så gick vi ner till pizzerian nedanför buddha och åt middag. Dom hade rock på högsta volym därinne. Mmm.. konstigt.
Sen åkte jag och patrik hem till farmor innan vi drog och hyrde en film. Natta och cristian kom också och tittade. 3D film blev det.. Haha, alla va sjukt snygga i sina 3D brillor. Idag har vart en slapp dag med städning, skärholmen å nu middag!

   



Ciaaoo


Year of a million dreams

Annie Leibovitz har fotat dream portrait serie för disney. Bilderna är helt sjukt bra!





















Hon har även gjort  två törnrosa porträtt..





Igår grillade vi lite hos mina päron. Jag, patty, nattis, cristian och reb. Sen åkte alla utom jag och reb på bio. Vi stannade och drack vin.. övevägde länge om vi skulle ta oss in till stan eller inte, men de blev att vi åkte över till patrik anderssons päron.

  

  

  

Imorse åkte jag hem å städade undan hos mammaåpappa sen hade vi tänkt att gå på bio. Men huvudet klarade inte de.. Nu kom patrik hem från jobbet så man får väl se vad kvällen bjuder på. Allt jag vill göra är padla kajaaak!! Åka till landet å paddla runt !

Å jag ska börja samla alla disneyfilmer. Ge mig. NU

CIAO

Grilla

Jag ÄLSKAR att grilla, jag skulle kunna göra det varje dag resten av mitt liiiiv!

Grillade hos Elins päron i söndags.
  


Innan de så va somsagt pappa här och visade upp nya biken.
 


Igår vart de en cykeltur till gymmet å tränade lite. Åkte förbi sk för att kolla om pattys jacka va där. De va den.. såg den genom fönstret. Men sk va stängt så jag får väl åka förbi idag me. Igår kväll va vi och köpte glass me cristian och nattis, sen hamnade vi på en lekplats och lekte någon timma.. Därför har jag nya blåmärken idag. Blåmärken är värdelösa!

Tänkte precis hoppa upp på min cykel, men då skulle de ju självklart börja regna..! Så nu måste jag springa till bussen.



Ciaaaooo

Söndag

Vad gör man av en söndag?

proppfull helg har det vart. I fredags hade John 25 års kalas och igår hade mickis 25 års kalas. Mycket trevligt!! De har vart dans å vin i förstora mängder. Och igår körde jag och Reb efterfest med oss själva och en dunk rosé. Sjukt bra efterfest som involverade Backstreetboys resa till statoil ååå såå vidare.

  
  
  
  

Pappa va precis här med sin fiiin fina nya motorcyckel :D

Nu ska vi ner å käka lite middag me larsson och elin.

Ciaaaooo

Scary

Idag skulle jag in och möta Emma på en liten lunch, sprang ner till tåget och hann precis. När vi börjar närma oss centralen kände jag hur det började flimra framför ögonen och jag fick lock för öronen och hörde bara mig själv andas. Tänkte att jag måste sitta ner NU. Sen blev det helt svart framför ögonen, vaknade av att några bar mig av tåget. Sen tog det 10 minuter av total-svarthet innan jag kunde se igen och va sjukt svettig och skakig. När jag kunde gå igen köpte jag en dricka sen kom mamma och hämtade mig och körde hem mig.
Fick kasta iväg ett mess till emma och skriva att jag svimmat och att vi får käka lunch en annan dag. Snarast hoppas jag!
Såå jaaa, de va mycket tråkigt! Men som sagt, får se om jag kanske kan lura med mig emma imorrn på en fika..

Jag har börjat läsa en bok som mamma lånat ut till mig, A soul´s journey. Den finns inte på svenska så jag får öva lite på engelskan också.

 

Ikväll ska vi fira Johnniboy. Men det blir nog ganska lungt för mig ikväll! Och imorrn blir det till att fira mickis :D
Och välkommen tillbaka upp Reb.

Ciaoo

Sommaren

ska inte vara såhär. Regn kallt å tråkigt. Det är inte sommar. Sommar är grilla, äta glass, bada, åka runt i sverige, åka utomlands, cykla överallt. ALDRIG vara inne. Jag är i full tristess!

Sommar som den ska va!

  

  

  

  

  




Jag vet att jag egentligen borde hålla på me lite skolprylar så de inte faller ur minnet. Men jag har känt att det har varit för skönt att slippa. Men jag ska ta tag i de här nån dag!

Räknar dagar till grekland nu.. tittar för fullt i taxfree katalogen.

Vad ger man till dom två 25 åringarna den här helgen?? Nu börjar simpsons.

Ciiaoo

Krock

Idag sker en hemsk krock. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kl 22 börjar prison break. Kl 22.30 börjar Dexter.. Hur tänkte dom nu?? Vad ska jag göra dåå?? Ahhh!






Idag ska jag träna. Rensa mobilen på dåliga låtar. Borde handla mat och tvätta. Vädret är iof skit så man får göra innomhus aktiviteter hela dan. Och jag börjar bli förkyld. Såg en skräckis igår.. jag är fortfarande rädd!


Ciao

Cementkeps

jaaa, den sitter där den ska idag. Åt en fruktansvärd och sjukt flottig och vidrig pizza imorse. Bu och Blä!

Igår åt vi på ciao ciao, de va mums. Förbi olarys en sväng innan vi drog hem till Lukass.

  

  

  




Nu ska jag ner till centan och köpa nått gott. Men först ska jag dricka 1 triljon liter vatten.

Ciao

Dåligt väder

Vad gör man när det är dåligt väder?? Igår va jag och mamma i nacka forum och sen ute på värmdö och köpte saker upp till landet.. Sen va de en sjukt lugn kväll framför tvn. Jag och patrik tog en sväng ner till video killen och betalade av lite skulder ( eftersom han inte tar kort blir de på tok för lätt att man säger att han ska skriva upp det), och just dom 20 min vi va ute ur lägenheten regnade det som mest.

Imorse va jag duktig och va på gymmet, men de va så tråkigt idag så de blev ett kort pass. Nu ska jag försöka leta upp lite sommarsaker som jag inte vet vart jag gjorde av i flytten. Som tillexempel alla mina solglasögon. Hittar jag dom inte kommer jag få panik. Och vinden ser ut som ett sprängt tattarläger. Bäst att sätta igång.


Ciaooo

GREK

De blir grekland i sommar! Yeeeyy.. vecka 31 bär det av till en grekisk ö som varken jag eller patty vart på. very gutt very gutt, den verkar sjukt najs.





Nästa helg blir de två 25 års fester i rad. John på fredan och Mickis på lördan. Sånnt gillas!
Men därför tror jag att denna helg får bli lugn, man är ju inte världens rikaste på sommarlovet när man inte har sommarjobb.

På fredag ska mamma och jag iallfall åka och titta på inrednings prylar!

Jag är sååå handikappad utan bil, eller snarare är jag handikappad utan bil när jag är med patrik som gärna inte rör på sig mer än nödvändigt. Vad gör man såhär en eftermiddag utan bil och med en man som inte vill gå, cyckla eller rulla??

De första som införskaffas när plugget är klart är garanterat en bil. På andra plats kommer bygga egen villa.. med POOL SÅKLART!

Nu ska jag börja längta till vecka 31.

Ciiiaaaoo

Vad hände?

Vaknade..och vädret är piss. Inte alls okej. Har glömt bort vad man gör när det är dåligt väder.. Jag ska nog promenera till päronen och sen träna. Ja de blir bra.

Igår satte jag ett dr evil brev på bilen som alltid står på våran parkering.. haha!


Ciaaaoo

RSS 2.0