Give a little bit..

give a little bit of your love to me!

Söndag = Glassdag !


Igår sågs watchmen på bio. Den va helt okej, sjukt länge sen man va på bio..
Efter bion bar det av till Filippa och Per-Ola där det gjordes hämliga affärer med telefoner. Så nu har jag en ny telefon i min ägo. ÄNTLIGEN.

Imorse vaknade jag och fattade absolut ingenting. Jag blir helt förvirrad när man ställer om klockan, men samtidigt är jag i något form av lyckorus när jag vet att det är sommartid!

Hur som hälst vaknade jag så tidigt att jag han duscha och ladda in massa låtar på den nya telefonen innan jag rusade till bussen. Det händer INTE ofta kan jag säga. Så tidigt att jag va uppe innan klockan ringde.
Appropååå att rusa till bussen, det spelar verkligen ingen roll hur tidigt jag går upp. Jag går ändå utanför dörren så jag preciiis hinner med bussen, och tillåme så jag måste ta några snabba språng steg för att hinna. Strange!

När jag kom till skolan satt jag och sofia och pratade om hur pigga vi va och att vi skulle ut och fota under dagen. Så runt 10 började vi promenera mot stureplan, sen en sväng förbi kungsan och sedan avsluta med en lunch i kungshallarna. Tillbaka i skolan så hamnade vi i någon form av matkoma, men sen fick vi några till bilder tagna.

Hur som hälst så hade vi sjuukt mycket att göra idag, och vi fick absolut ingenting gjort.. Förrutom bilderna vi tog. Men ändå kändes dagen sjukt bra. Vi tänkte att vi skulle göra en massa saker ikväll.. Tjeeena. Så blev de inte riktigt, fast kvällen är iof inte över än.

En annan sak som diskuterades idag är  hur gubbars magar kan vara så runda och hårda? Vad finns där inne? hur går det till?

När jag skulle laga middag idag så följde jag något form av recept för carbonara. Men, vad hände? De jag fick ut av mitt recept var en klump av pasta i någon form av omelätt. Sjukt vidrigt. Inte ens ketchup kunde lösa de problemet. Bu och Blä!


    

  



Ciaaaoo

Lördagsgodis & Disney

Tänk om man kunde skriva precis som man känner, precis som det är.

Skön dag!

Jaa, idag var en såndär skön dag.

Gick upp med patrik kl 6 och åkte med honom till jobbet, satt där en stund innan jag promenerade bort mot skolan i solen. Påvägen stannade jag till på 7eleven och köpte varm choklad.. Mumm.

Efter att jag hade suttit i skolan en stund började mina klasskompisar rulla in. På förmiddagen planerade vi lite inför våran fältstudie av uteställen som sker imorrn kväll.. Haha, de blir nog spännande. Men vi kom inte fram till så mycket, så vi bestämmde oss för att äta lunch.

Efter lunchen gick jag och jana till 7eleven igen, där jag köpte en påse jungelvrål. Och som jag visste redan innan fick jag någon form av socker&salt chock och kunde inte koncentrera mig så allt vi gjorde på eftermiddagen var att googla saker och skratta åt allt. Iallafall jag.

Vi tog iof lite bilder till tidningen, men jag kan inte avslöja vad vi tog på, och lägger jag upp en av bilderna blir jag förmodligen avstängd från internet i all evighet. haha! Men kul var det.

När jag slutade promenerade jag tillbaka till verkstan för att åka med patty hem, han ville jobba över lite, så det är på verkstan jag är nu.. Mitt i allt buller å skrik. Lilla pip är här också och smider på sitt bord.

Imorrn ska vi ta mer kort för tidningen, framförallt på kvällen! Men efter skolan kommer paco över å ska smida planer med patrik. Så vi ska bjuda på paj och våfflor med sylt och glass... De ska bli sjukt gott. Ska bara hem till mamma å pappa och låna våffeljärn först.

 

PS. orkar inte att detta är en skandinavisk fisk. Skandinaviens största! Kan bli 15 meter. INTE OKEJ!



Nu ska jag googla vidare..

Ciao

Carpe Fucking Diem..

..Läste jag på en skylt idag!

Helgen har vart lugn. Eller med lugn menas inte varit ute i helgen. Annars har den inte varit särskilt lugn.
I lördags va vi på verkstan å smed ihop en stome och ben till bordet, Jag lärde mig svetsa och vart svetsblind. Inte kul!

Hur som hälst fick vi faktiskt hem allt.. Mycket tack vare pappas rull-grejj och att patrik och pip är så starka!

 Jag har svetsat M et helt själv :D

Igår åkte vi och köpte nya stolar och hårdvax olja till bordet. Sen började det snöa, då kände jag att det var dags att byta land. De här är inte okej längre!!

   

Sen hade jag tråkigt och tog massa kort!

Hade bestämmt med sanna och maria att vi skulle fika hos sanna på kvällen, men jag tänkte att jag skulle hinna mosa in att åka förbi Helena å Jocke på OK, men eftersom jag var bil-lös så han jag inte de. Men jag hann åka till sanna och fika. Å hon har altid världens bästa fika med mums te å massa frukt å smarr. Vi ses på tok för sällan! Men jag och sanna ska kolla upp  en liten rolig aktivitet.. Tihiii!


Idag hade vi typografi i skolan, slutade vid 20 över 11. Då gick jag, Jana och Sofia och käkade lunch och drack kaffe.
Sen promenerade jag bort till patrik på verkstan och hängde där. Gick in på fältöversten å gluttade en stund.. Hittade mycket underliga saker. Till exempel Estée Lauders nya mascara. Som vibrerar?? Hmm..
Och mycket konstiga nyckelringar, haha!

 


nu ska jag titta vidare på patrik som spelar Tv spel.

Ciao


SkoleriSkolera

Jaa.. Skola för hela slanten. Vi har 1½ vecka på oss att göra en tidning på 48 sidor. Vi ska göra allt inehåll själva och ta alla bilder själva och göra alla reklamer och annonser själva.. AHHH!!!

Läkaren tror att jag är sjuk. Ska ta prover å så ska dom trycka ner en kamera genom halsen på mig. Inte okej!

Igår va lowe över och lekte lite medans maria va ute me vovven.. De va mycket roligt!

Ååå patrik sitter å försöker förstå sig på den nya dj prylen.. haha!


Nu verkar det som att solen kommer. Älska!

Hem.. Jag vill hem nu, för de e fredag eftermiddag. Då ska man få gå hem!

Ciao

You can always sell any dream to me

En helg värd att glömma. Och den är glömd!

Imorse gick jag upp.. gick till doktorn utan att beställt tid, så dom sa åt mig att sitta å vänta, så skulle dom se om dom fick en lucka för mig. Efter 5 timmar när klockan var 2 kom dom och sa att dom inte skulle hinna med mig idag. Tack Tack.. Så jag skulle komma tillbaka imorgon halv 9. Spenderat en hel dag på att sitta och stirra och vänta. Inte OK!

Nu ska jag städa undan det extremt tjocka lagret av hårspray som ligger överallt i badrummet. När patrik kommer hem måste vi storhandla.

Ciao

Every choice is a new misstake!

Idag mår jag inte bra.. Inte bra alls faktiskt! Inte på så vis att jag är sjuk, mer att jag bara vill krypa ner under mitt varma täcke och komma ut när allt känns bra igen.

Att älska innebär att vara lycklig när någon annan är lycklig.. Jag undrar om det är så för alla? Jag vet att det är så för mig.

Usch.. Jag vet inte hur jag ska förklara min känsla idag, det gör ont i magen.. eller något känns i magen, och jag skulle vilja krympa och vara 5 år igen.

En mycket sann sak är att, den mest bortkastade dagen av alla är den då vi inte har skrattat!

Nu börjar min lektion. Jag vill bara hem idag. nu.

Kärlek och förnuft är förevigt varandras fiender.

Hejdå

Dålig

Vaknade på tok för sent idag.. Så de blev ingen skola för min del, så nu ligger jag och har ångest över det!

Patrik och jag har äntligen satt upp panelgardiner i vardagsrummet och köket, så nu kan jag gå naken om jag vill.. utan att nån ser. Slipper leka tigerunge.

Fredagen var lugn, mycket lugn.. kollade på lets dance, sen satt patrik och lekte krig tills vi somnade.

I lördags va vi och åt middag hos Pipi & PerOla, sen kom de lite fler glada gäng och kvällen slutade i stan, patrik somnade i en soffa, då gick vi.. medans dom andra stod kvar och dansade.

  

 

Nu måste jag rusa.. Ska ut å gå me Tina, Snodd å Linus.

Ciao


RSS 2.0