It's the turning of the leafs and i tried ...

rvrg (MMS)

It's the turning of the leafs and i tried just to believe that some things will always change. Is it too late? It's a winding road that may take more than we know. There's so mutch I've wanted to say.. Just get through this winter and we'll be fine. Feel the warmth of summer, it's waiting. I'm waiting.


Är nu mera fast anställd, de firades me bu...

img_4010 (MMS)

Är nu mera fast anställd, de firades me bubbel i helgen! Jag känner en sån brutal längtan att det gör ont i kroppen, en längtar efter så mycket


Mycket jag vill skriva. Eller rättare sagt...

img_1030 (MMS)

Mycket jag vill skriva. Eller rättare sagt mycket jag tänker som jag inte vet hur jag ska få ut. Jag kan börja med tack. Tack för att du tog hand om mig. Jag vill tillbaka till framtiden nu, vill springa tusen mil dit och bli av med alla tankar på vägen. Det var alltid mycket mer bra än dåligt. Jag tror att våren kommer snart och den har bara bra saker med sig. Så mycket bra att det jobbiga inte får plats längre. Ödet.. Nej, jag tror inte på ödet. Man formar sin framtid själv. Man gör alla sina val själv.


Imorse svimmade jag på bussen och spydde n...

img_3994 (MMS)

Imorse svimmade jag på bussen och spydde ner halva gullmarsplan påväg till jobbet, inte så najs. Nu ligger jag i sängen, har kollat på despicable me, ska precis sätta på bröderna lejonhjärta och käka lite mer snarr, det är däremot ganska najs!


Det finns ögonblick då det är nödvändigt a...

img_3956 (MMS)

Det finns ögonblick då det är nödvändigt att utsätta sig för risker och göra galna saker.


Vart i helskotta hittar man en snygg bikin...

img_3949 (MMS)

Vart i helskotta hittar man en snygg bikini i februari? Nu.. Sprutor, gaah!


Love is everything!

img_3913 (MMS)

Love is everything!


VIP evening






Yes! Ikväll är det vip kväll för alla anställda på monki och weekday efter stängning.. och eftersom H&M äger monki och weekday så får jag också gå. 50% på allt, i am absofuckinglutley going.

Men innan jag går på monki/weekday kväll ska jag till kungsholmen och köpa nytt objektiv, telezoom tänkte jag mig denna gång. Och så ska jag även fixa nytt pass, passande nog också på kungsholmen.

Köpte en ny exfoliator igår, använde den lite för nära ögonen så jag är helt svullen.. som påssjukan fast på och under ögonen.. kommer bli skitsnygg på passfotot!

Ciao

Det här är min katt och hon är fet, go å r...

img_3798 (MMS)

Det här är min katt och hon är fet, go å rund, kort men tjock! Idag har jag en såndär dipp i humöret.. Tänker på dig och det hugger i hjärtat, åh vad jag älskar dig. My dream is to fly over the rainbow so high - till dig favvo.


Helt ok frulle.. Jag har målat och målat i...

img_3813 (MMS)

Helt ok frulle.. Jag har målat och målat i helgen. Naglarna och min jacka (?!) är full av färg, men fint blev det! Idag ska de målas mer så jag ska köpa mer färg och lite små penslar till tavlan jag målar också.. Resa är bokad också whawhawhiwha :D nu ska jag spana på nya objektiv!


Mmmm.. Smarrrrrrrr

img_3719 (MMS)

Mmmm.. Smarrrrrrrr


Brinner Globen? Nej, det är bara himlen so...

img_3715 (MMS)

Brinner Globen? Nej, det är bara himlen som är sinnessjukt fin sådär lagom till att jag kommer till jobbet så jag har något att titta på!


Det är ljust ute och jag är påväg hem, hur...

img_3703 (MMS)

Det är ljust ute och jag är påväg hem, hur jävla UNDERBART är inte de?! Jag känner hopp, våren kanske kommer i år också. Bilden är tagen av min grymma vän Jana!


RSS 2.0