USCH USCH

Jag har brutal panik ångest idag !

Hopp!

Jag fullkomligt ÄLSKAR denna reklam !

Det som ända som är bra med att vara hemma och sjuk är att man får titta på en massa filmer och äta hur mycket skippermix man vill !
När solen lyser, kan jag göra vad som helst.

Inget berg är för högt, inget hinder är 

omöjligt att komma över.

Ciao

Long night

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

In love with Roma

Älska Älska Rom, Älska Älska våren och solen som är där nu! Ta mig tillbaka, jag ville inte åka hem. Men en sak kan jag lova.. Rom, i will be back !
Jävla skit internet som stänger ner sig hela tiden, har försökt skriva inlägg runt 7011 gånger! Hemma är allting skit just nu. Det är snö, kallt, jag är förkyld, trött, sjuk, onöjd med min sysselsättning så snälla snälla sol och vår, kom till mig. Gärna med ett glatt humör till mig.
Bilder just for you:
  
  
  
  
   
  
Ciao

Flyga

Jag kom just på att jag alltid får sjukt ont i öronen när jag flyger.. Så hur ska det gå när jag nu är en smitthärd och den mest förkylda människan på denna jord just nu? Mina öron kanske sprängs, kanske även hjärnan och bihålorna.. Smällar man får ta? Ja ! Vad som hälst för att få komma bort just nu !! Så.. Imorrn bitti bär det av till ROM. Finally !
Jag bara ÄLSKAR denna Illustratör, hon är GRYM !
Och några andra grymma Illustratörer
Ja nu ska jag ta och tänka över min situation och mitt liv !
CIAO

Love Is My Drug

I lördags sa vi hejhejhejdå till Micke som ska till Kina. Först vart det till att kolla på melodifestivalen, sen åkte vi till undici. När undici skulle stänga åkte vi hem till cristian, där vi somnade och stannade hela söndagen eftersom patrik inte kunde röra sig!
   
   
Jag orkar INTE att jag börjar bli as sjuk.. bu ! Vi åker ju till rom på fredag, vill inte vara sjuk då, Längtar helt galet mycket dit nuuu !
When you're feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
You wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you
When you're feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew
CIAO



Impossible

Min kära kära vän sanna la upp den här texten och den är så himlaste bäst !
when you need to feel inspired. dream big. when your spirit needs renewal. dream big. when you want to do the impossible. dream big. when you want to revert to your inner child where daydreams lead you to magical places. dream big. when you need an escape from reality. dream big. when you need to feel like your heart has wings. dream big. when the world says you can't prove them wrong. dream big. when you want to confirm your belief in miracles. dream big.

Jag har bara så svårt att tro att livet går ut på att sitta på jobbet hela dagarna och bara längta efter att få gå hem, och när man kommer hem är man så trött så man går och lägger sig för att orka upp till jobbet dagen efter.. där man sitter hela dagen och längtar efter att få gå hem. Jag kan helt enkelt inte gå med på det ! Att jag ska ha det så nu i 40 år?!
Jag vet inte vad jag ska göra åt det ännu, men jag har många drömmar kvar.. och jag tror att universum alltid står på drömmarens sida !
Ciiiaaoo

Storm av snö

Det är så kallt idag.. gick till banken för att fippla med lite fonder. (Jag jobbar på hornsgatan 1 vid slussen, banken ligger på medborgarplatsen = NÄRA) När jag kom fram till banken var jag tvungen att stå och tina mitt lilla nylle innan jag kunde prata igen, det är ju inte bara kallt.. det blåser också!
Så nu sitter jag i ett litet dilemma.. Jag slutar halv 5, ska jag då gå till tåget och vara hemma runt 5 men kanske dö på kuppen eller ska jag gå ner till tunnelbanan som ligger nära och då vara hemma typ 20 över 5.. hmm !!
Jag hoppas på en sak väääldigt mycket nu, jag vill jag vill jag vill !!!
CIAO

Litet barn

Japp, har kännt mig som ett litet litet barn hela morgonen. Som när mamma och pappa lämnade en på dagis och man bara skrek och grät och inte ville att dom skulle gå.
Så kände jag när jag kom till jobbet, fast efter patrik. Jag ville bara åka och kidnappa honom på hans jobb och krama honom tills vi dör.  När jag ringde honom nu på lunchen kändes det bättre.. haha!
"Patty, Patty, give me your answer do. I'm crazy all for the love of you.
	It won't be a stylish marriage, I can't afford a carriage.
	But you'll look sweet upon the seat of a bicycle built for two."

Nu ska jag fortsätta lära mig wordpress

Ciao

Hemma igen

Å det är full fart ! Jag ville ju hinna se mina sötaste idag men nix pix.. Jag fick iof hänga med bästa familjen perthar / roos istället så det va bra.

Jaaaa, åre alltså en vecka. Hmm, det har vart sjukt kul och sjukt skönt. Har träningsverk i skrattmusklerna och i ostbågsmusklerna.

Nu saknar jag såklart min lilla reb, Min lilla maria, min lilla sanna, min lilla filippa, min lilla mamma och alla andra gulle här hemma. Vi får leka SNARAST! Träffade min älskade lena där uppe i åre, ska införa lek-schema.

Första dan på nya jobbet.. det gick hyggligt, måste komma in i det bara.

AAAAHHH, hade precis av min nagel.. vete av hell. Ni ska få lite bilder medans jag försöker lösa problemet.













Ciiiaooo.

Ps. Nageln gick av. fanns inget jag kunde göra.

RSS 2.0