svag

Igår sjussade jag min mamma till arlanda kl 06.30 åkte vi, eftersom vi precis ställde om till sommar tid så var kl 05.30 enligt min kropp. Tyckte jag var väldigt pigg ändå hela dagen och höll mig vaken ganska länge.. Tjena hej, vaknade kl 14.00 idag med en brutal huvudverk. Buuu !

Måste få in rutiner igen. Nu ska jag nog gå och köpa ett gäng lakritsar.



Ciao

Spännande

Jag älskar tävlingar när man får designa saker.. Såklart !

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Ciao !


SAVE THE PLANET

Ikväll klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Så jag hoppas att ALLA släcker ljuset ikväll!




En väldigt duktig fotograf som min mamma sammarbetar med är naturfotografen Mattias Klum. Han försöker visa att vi alla kan hjälpa till att rädda våran planet, regnskogar och utrotningshotade djur. Han är grymt duktig, go klum !












En anna väldigt bra sak vi kan göra är att köpa en liten växt, som den här nedanför.



CIAO!

Fika Fika

Jaa, jag älskar att fika ! Igår var jag på söder och fikade med min lilla Natasha, gick på en trevligt möte och sedan åkte jag hem till Reb och fikade med några små tjejer.

Idag var jag och mamma på djursjukhuset och vaccinerade Duna och Alexis ( Mina katter som mamma och pappa har adopterat) Sen kom Emma över på en fika med hennes helt galet söta son Lincoln, hon hade även med sig hemma bakad kladdkaka mumms mumms!



Måste även säga att denna glass är direkt skickad från himlen!




Jag ska sluta tjata.. men jag måste bara säga det igen.. I looove my shoes!



Ciaoo


Wonderful

Jag bara älskar hur dom låter när man går fram på bar mark, jag älskar att dom sitter perfekt. Jag älskar mina nya skor !




Ciao

Favorit Sysselsättning

Jag och mamma har varit och fikat och shoppat lite, mycket trevligt!
Det blev lite toast, te, hallonpaj med vaniljsås, ett par nya skor, en scarf, impregnering, en bustier och en liten sak till patrik så han kan sova när jag tittar på tv.
Mamma hittade inte några stövlar, men hon fick med sig en klänning istället, så det vart en bra dag!



Söta mamma ( Bilden är inte tagen igår)



Igår var jag, Patrik, Elin och Larsson på koh phangan och drack drinkar och käkade middag. Ingen mindre en självaste stadsministern var där med sin familj och åt samtidigt som oss..




Jag bara ÄLSKAR detta ställe ! Jag ville ut och svinga mina lurviga, men det ville inte resten av gänget. Så vi åkte hem och patrik somnade medans jag åt godis och kollade på Dexter.

Igår på dagen agerade jag fotograf åt lillebror och hans tjej.



Förövrigt berättade Natasha att Annie Leibovitz kommer att ställa ut i stockholm snart! Vi måste gå!

Ciao


Härlig dag

Idag har jag vart på ett härligt möte som jag tyckte gick väldigt bra och kändes väldigt bra! Tog en liten promenad dit, vilket var lite problematiskt eftersom jag gick med klackar på isbana hela vägen.. Men jag kom fram utan att ha ramlat eller stukat något.


On my way..

Idag fick jag även ett mycket efterlängtat paket, det inehöll princess te, mors lilla olle te och en honung med smultron och vanilj smak. Smaskens smaskens, jag har precis städat min te hylla så de fick plats.



Jag måste ju bara stötta min favorit illustratör, så bästa mamma köpte den nya boken som hon har gjort alla illustrationer i.. Super fin. Imorgon ska förövrigt jag och mamma ut igen och kolla på lite saker, framförallt nya stövlar eftersom mina älskade stövlar gick sönder i helgen, bu för det !



Helgen var väldigt lugn och skön. På söndagen var jag, pappa och patrik och kollade på fotboll och sedan vart det middag hos mamma och pappa ! Eftersom min förkylning blir värre så ska jag nog ta det lungt denna helg också!




Ciao!

Växa upp?

När jag bodde hemma hade jag det mest kaotiska och stökiga rummet jag någonsin sätt, och jag trivdes helt underbart bra i min kaos. Jag hade koll på mitt kaos. Så fort jag städade så försvann allt och jag hittade inget längre, så jag föredrog att ha det "stökigt" eller jag tyckte ju inte att det var stökigt då, jag tyckte bara att det var bra, det var jag. Men mamma gillade inte alltid min konstnärliga röra och städade i smyg när jag inte var hemma trots mina stora skyltar jag satte upp i mitt rum - "STÄDA INTE, PLOCKA INTE UNDAN" och vi hade våra små tvister om detta när hon hittade sina talrikar under min säng som hade legat där så länge att man inte riktigt var säker på att det var en talrik längre.

Min mamma sa då till mig att jag en dag kommer vilja ha det fint, att jag kommer städa av min egen vilja.. Och jag sa alltid tyst för mig sjäv -"Tjena, det kommer aldrig hända". När jag flyttade till min första lägenhet var jag så lycklig över att jag fick sitta i min nya lägenhet, i min nya kaos utan att någon la sig i. Förrutom speciellt när bella och john kom förbi och john gick runt och frågade hur länge varje sak hade stått framme och skrattade gott och jag bara trivdes.

Men.. ja men. När jag och patrik flyttade till våran nya lägenhet hände något. Jag var tvungen att ha det rent, jag diskar, tvättar, städar, lagar mat och plockar undan, inte varje dag och jag är inte jätte noga.. Det fuskas en del, ganska ofta, men det gör inte så mycket för det är det bara jag som vet. Jag vet inte vad som hände men helt plötsligt vill jag ha det städat, kanske för att lägenheten är så fin, jag tycker fortfarnde att det tar upp onödig tid som jag skulle kunna göra andra roliga saker på, men nu mera är det överkommligt.. Så på ett sätt hade väl mamma rätt, jag växte väl upp och min "hålla rent" gen kom fram, men jag tycker fortfarande inte om att städa, jag tycker inte att det är roligt på något vis.. och det kommer aldrig hända.



Ciao

vadärdetfråganom

Jag kan inte tro på hur trött jag är! Jag måste ha någon sjukdom eller så har min tonårströtthet kommit tillbaka, fast jag inte får vara tonåring längre. Om ett halvår fyller jag 24 då är det bara ett år kvar tills jag fyller 25 vilket är hälften av 50 sen ska jag gå i pension.

Jag har lyckats släpa mig till gymmet idag, jag förstår inte varför dom envisas med att alltid ha kanal 4 på?! Nu när jag tänkte ställa mig på någon av tantmaskinerna och bränna lite fett var det "efter 10" på tvn, jag trodde jag skulle svimma av uttråkning efter 3 min, varför kan dom inte bara dra på något kul? det kan ju inte finnas någon som vill titta på det när dom tränar?

Gick till ica och köpte lite lunch och tillbehör till middagen innan jag gick hem och satte mig framför min skitiga lilla vita mac. Jag saknar min PC! Någon som vill köpa min mac kanske?



Ciao

Vår

Jag tror att våren håller på att smyga sig in. Jag skulle offra ett finger för att den skulle komma nu. Tror jag ! GRATTIS TILL REBECCA IDAG :D Ja må hon leva ja må hon leva..

Den sista delen av februari i lite bilder ska ni nu få. Jag hoppas att mars går lika fort.

























Jag har varit nere på mödravårdscentralen idag eftersom jag är så gammal nu att jag inte får gå på ungdomsmottagningen längre = inte ungdom längre?

Hur som haver så fick jag nya p-piller som jag ska prova Qlaira, dom ska tydligen vara väldigt naturliga och bra för miljön.. förstår inte riktigt hur p-piller kan vara bra för miljön. Men det är dom.

I ondags hängde jag med min kära lilla Natasha, och jag är så SJUKT glad för din skull!! I lördags var jag, patrik, elin och mattias och såg i love you phillip morris, trodde det skulle vara en komedi. Jag skrattade inte en endaste gång!

CiaoCiao

Sten

Ibland önskar jag att man kunde göra som när man var yngre (eller ialla fall som jag kunde när jag ar yngre) Att sätta som en stor stenmur runt sitt hjärta och inte bli berörd av något, allt var bara frid och fröjd vad som än hände. Nu skulle jag vilja kunna stänga ut allt som känns tungt och bara få vara lätt, utan att några ondskefulla ord, tankar eller handlingar tynger ner en.



Jag och sanna var och kollade på alice i underlandet idag. Jag älskade den. Jag älskar alice i underlandet ! Allt var inte som i tecknade Alice, men fortfarande lika underlig och underbar, jag vill också ha en egen konstig värld. När vi kom till heron va vi hungriga och inte säkra på att vi skulle få ta med oss mat in på bion så vi köpte med oss från donken och smuglade in det under jackorna.. sen snaskade vi på våra burgare och pommes där inne i mörkret.















We are all mad..


Ciao

Börja om



Älskar denna låt !


Sittandes och funderar, funderar på förmycket och på ingenting. Kommer fram till allt och inget.
Slö tittar på tv, vet knappt vad jag tittar på.. Försöker intala mig att jag är intresserad av filmen. Brutal tristess. Vad gör jag nu, vad ska det bli av mig egentligen? Jag vill så mycket men det händer så lite, panik.
Finns den där världen som jag har byggt upp i mitt huvud, eller kommer det aldrig se ut så? Det kanske inte ser ut så för någon, bara i min fantasi. Vad ska jag då göra? Drömma hela livet, ännu verkligare kanske det känns om jag sover hela livet.. Nä, det verkar dumt.
Ska jag då bara ge upp den världen, min framtid som jag sätt den? Nej, det går inte häller.. det känns helt galet att ens tänka, förlåt.. inte tänka så igen. Jag kanske ska bli en drömstöttare, kan man bli det? Det finns på tok förmycket människor som bara vill ta hål på ens drömbubblor. Det måste ju finnas någon som vaktar alla bubblor.

Här kan vi snacka om duktig chick fast kille !



Ciao

RSS 2.0