Helt Underbart!

Jag säger bara heeelt underbart och grattis!!

Igår kom mimmi förbi och färgade mitt hååår, mycket fint :D ! Innan vi började färga kom bella också och så tog vi en lite promenad.

Idag har jag ont i magen!

Imorse var jag tvungen att åka hem och hämta lite papper om skatt-grejer. Mötte sanna som skulle färga sitt hår idag :p

Tillbaka på kvarbergsplan mötte jag maria, sen gick jag och mötte upp Emma. Emma, jag och hennes hund akilles gick en promenad i regnet och pratade om förr, nu och framtiden. Mycket mysigt. Vi hade några år där vi inte va ifrån varandra många minuter. Ibland saknar jag förr i tiden.  Jag har det mycket bra nu, men vissa saker önskar man att man kunde åka tillbaka till. Men jag och emma har bestämmt att vi ska ha saft och bullar kvällar, och GODIS kvällar framöver!

 

 

Nu ska jag fortsätta med mina skol-prylar och äta lite fiiil !

Ciaoooo

JAG VILL HA

Jag vill ha en pool! Så fort jag flyttar till villa blir det en poool och ett jättefint badrum med jätte fint badkar. Jag älskar att bada!

  
 VILL HA VILL HA !

Sålänge funderar jag på att införskaffa en sånhäääär.. haha! Bada all the tiiiime!


Golvet kanske skulle bli lite förstört när man plaskar runt. Men de gör inget!

Har äntligen börjat förstå expression engine. Feels goood!

Mimmi kom aldrig förbi igår, hon hittade inte sin pensel.. Så hon kommer ikväll istället!

Nu är det 40 min kvar till lunch. Just give me lunch. Sjukt hungrig.. Har ingen lunch med mig så jag måste gå och handla. Inte okej. Kanske blir lite suuuutchiii .. Mumma. Eller kanske inte.. eller kanske.



Såg en hemsida om jodens storlek i förhållande till typ jupiter å jupiters storlek till solen å solens till nån annan sol å bla bla fortsatte de förevigt.. Min fråga är. HUR stort är det de där universum. Sjukt sjukt. Jag är övertygad om att de flyger omkrig monster där ute!

Nu ska jag forsätta bygga på min lille sida.
Ni ska få se en rolig reklam först. haha!




Ciaaaooooo å puss

Skola Skola Skola

Men det är inte långt kvar till lov nu.. SJUKT skönt!!

Mitt hår ser ut som ett svinto så mimmi ska komma och färga å klippa lite i mitt hår ikväll. Mycket behövligt!!
Igår va vi och storhandlade, jag hatar att läga pengar på att storhandla.. känns fullkommligt onödigt.

Just nu sitter jag och väntar på en lärare, för en gångs skull är alla i klassen här i tid. Men ingen lärare? Men det är ganska skönt. Jag ska försöka palla mig iväg och träna på lunchen, får väl se hur det går.. Jag brukar falla för trycket och gå ut och äta med resten!

Igår va maria och jag ute och gick med hunden hon vaktar, den ser totalt livsfarlig ut.

I lördags ringde Maria Dossis och Sanna och frågade mig efter en låt.  Dom sa " En låt du alltid spelade i din ryska posten bil, de va din favorit låt, du spelade den när du tältade utanför sjödal, du hade tillåmed den som ringsingnal.. Det är en rocklåt som handlar om kärlek" Haha.. Å jag blir galen för att jag inte kan komma på. Världens bästa förklaring av låten.. men nej. Å jag blir galen när jag inte kommer pååååå!!!



Oj.. nu kom läraren! Ciiiaaaoo

Naked Truth

Skogettii har jag precis ätit till middag.. Med köttfärssås! De va mums men nu gör magen ont.

Idag har vi hållt på med expression engine hela dan i skolan, jag förstår inte hur allt detta ska fastna i min lilla hjärna.
Så har vi fått i uppgift att bygga en blogg som folk kan logga in på och den ska va sökmotor-optimerad å hela paketet, I html, css och expression engine.

Just nu sitter patrik och spelar och jag ska bygga på den fina bloggen, men jag gör allt utom just det. Min hjärna behöver peace när den kommer hem.

Jag måste få tag i min lilla mamma nu, skulle behöva bilen imorrn.. måste till banken å ta ett såntdär frukansvärt lån.
Appropå mamma fick jag hem en liten sak som jag beställt till henne som hon ska få på morsdag. Kan inte skriva vad det är för jag vet att du brukar läsa mamma ;)

Naked Truth

Såhär ser jag ut när jag är hemma och sjuk. Då leker man med kamran hela dan ( när man är vaken). Det är allt man orkar.

I helgen gick jag minst ett varv runt sverige i dom här skorna. Fötterna är fortfarande lite griniga på mig, men det är mycket värt det!



Jag känner att de inte finns så mycket att skriva om, förrutom skolan. Skolan är mitt liv nu för tiden.

Springer omkring en liten kid nere på min gård, han är så sjukt bekymmerslös och glad. Inget han måste göra förrutom att gräva i sandlådan å äta.. Sova lite ibland när han är trött också. Sjukt skönt. Så ska jag va i sommar, sålänge jag inte hittar mig ett sommarjobb!

Inatt åkte helena, jessica å mamma till New york. Inte avis!

Jag hoppas det blir bra väder i helgen, då ska jag bo ute!

Åter till mitt kodande. Kanske lite glass först bara.. mm.!

CIAAOOO

Magkatarr

Det känns inte helt okej. Är hemma från skolan idag och tycker synd om mig själv. Fast jag kan göra ganska mycke av skolarbetet hemma.. Tror jag!

Känner mig galet stressad idag. Kom på igen hur mycket det är jag måste fixa. Paniiik.

Igår körde "mustasch gänget" (Elin, Larsson, Cristian, Natta, Patrik & Majzan) en liten runda runt huddinge. Haha.. 3 på rullgrillor, 2 på brädor, 1 på cyckel. När vi va klara med turen satte vi oss på alkisbänkarna, faktisk fint va det där. Sen avvek 2 i gänget.. Så vi andra åkte hem och körde sjukaste mack-kuppen ever. De va 1000 mackor och alla pålägg möjliga.
Alla hamnade i koma efter och kollade på deja vu.

Nu ska jag fortsätta med skolarbete, bank ärenden och resten av allt jag måste göra som jag har glömt nu, men kommer komma på snart, när det nästan är försent förmodligen.


En påminnelse till solen. Jag älskar dig mest !

   

 

Ciaoo

RSS 2.0