Förhandsvisning

Förhandsvisning va jag och patrik på igår.. 2 bio filmer i rad! The ugly truth och ditrict 9 på Park, district 9 va sjukt bra och galet över förväntan, men de kanske va för att jag hade hört att de va en lågbudget film om aliens. Men som sagt, tji fick jag! Nu sitter jag i skolan igen. Back in buissness.. vi har börjat med Flash, Galet kul! Men just nu har vi fått en liten kreativ uppgift som vi ska lösa!

Hösten. Ja, den är här nu! Regn kyla kalla händer och blöta fötter snorig näsa förfrysta öron och allt de mysiga som hör till. Nää.. jag gillar faktiskt hösten så länge det är fint väder och man kan mysa med en tjocktröja varm oboy och gulrödoranga löv och massa tända ljus, en massa fika och en massa te.

Jag och patrik tog första myshöst kvällen häromdan med en liten promenad, en massa tända ljus och varm oboy!

  
 


CIAO

Sista

Nu är den här.. sista dan på mitt sista sommarlov ever! Jag mår som en överkörd påse med skit.. Men men. What to do? Patrik sover igen och jag är sjukt rastlös men dom små dvärgarna med yxor som hugger sönder mina hjärnceller idag säger att jag inte får röra på mig för då jävlas dom ännu mer.

Gårdagen va very gutti.. vaknade och skakade som en liten knorr men ändå gick jag ner och köpte pizza till bröderna roos och mig själv och världens största godispåse, och självklart sjukt mycket dricka! Sen dess har vi inte rört oss ur soffan förutom cristian som va tvungen att åka och jobba för en stund sen..

Nu ska jag rensa datorn på skit inför skolan imorrn!

Gårdagen i bilder tackatja..

  
  
  
  
  
  
   

CIAO

Skola

Skolan börjar på måndag. Panik, ångest och ganska skönt. De e bara mårnarna som är ett helvete!
Igår såg vi inglorious bastards. Bra Bra ja den va bra! Har precis  vart på systemet och ikväll ska vi tydligen förbi ego..
What to wear?

Måste ringa fader konungen om kräftisen nu..

Ciao

Soligt

å bra har det vart idag! Mötte upp Emma och hennes vovvi, tog en liten promenad i hälsostigen till centrum och käkade en lunch i solen på O'larys. Mycket Mycket mysigt.. Sen skulle Emma till jobbet och jag skulle prmenixa hem, men jag hittade Jenny och Jessica i parken och satt där en stund innan vi bestämmde oss för att vi behövde lite dricka i värmen. Så vi satte oss och tog ett glas rosé!

Jag vart nu helt galet sugen på pannkakor. De blir det till middag! Mmm..



CIAO


Hallååå..

Nu blir de lite långt mellan jag skriver igen... Men jag får skylla på att det är sommar och då ska man inte sitta framför datorn. Jag börjar skolan på måndag igen och då kommer jag sitta framför datorn VARJE dag!

I helgen va vi på bio och såg year one, Sen va vi på inflyttningsfest hos buddhii. I måndags va jag och sanna ute och promenerade sjuuukt långt så båda fick skavsår på lilltårna så jag har inte kunnat gått sen dess!
Men nu ska jag möta Emma och ta en promenad och sen en liten lunch.. Mm!

  

   

  


Nu ska jag springa och möta emma!

Ciiaaoo

Äckelväder

Jag vill ha sommar och sol! Inte skitsommar och regn. Blä och Bu! Innan regnet kom han jag träffa min lilla helena och uppdatera våra liv lite

I helgen hade vi iof fint väder.. Va i fleeen å åkte riiing och gjorde andra landet saker!
  

Nu vill inte min skitdator ladda upp fler bilder. Jag ger upp nu och går in i sängen och sover bort resten av denna dag.

Jag har iof beställt ett par nya byxor från junkyard, sånnt gillas!

CIAO

Ja de va bra

i grekland.. Det var mycket braaa!! Va alltså på skiathos,skopelos och alonissos. Men bodde på skopelos!

  

  

  

  

   

  

  

  

  

  


Very guttii! Jaha å nu är man hemma igen.. vad ska jag göra idag? Vet inte !


Ciaaoo


RSS 2.0