Vid vatten mår man som allra bäst! Det är ...

img_2678 (MMS)

Vid vatten mår man som allra bäst! Det är tur att jag står över sånna som ni, kommer aldrig sjunka till sån larvig dagis nivå.. Bara så ni vet! Den här veckan tror jag kommer bli väldigt bra


Have you ever looked fear in the Face and ...

img_2592 (MMS)

Have you ever looked fear in the Face and said i just dont care? It's only half past the point of no return. The tip of the iceberg, the sun before the burn, the thunder before lightning, the breath before the kiss.  Have you ever been touched so gently you had to cry? Have you ever invited  a stranger to come inside? Have you ever wished for an endless night?


Dont waste your life growing up!  Nu tror ...

rgrq (MMS)

Dont waste your life growing up!  Nu tror jag på riktigt att allt som kan gå dåligt har gjort det.. Nästan, några ljusglimtar är fortfarande lika bra. Meeen det betyder alltså att allt bara kan bli bättre från och med nu! Better days i am waiting


Vuxna människor. Dom som ska visa oss väge...

img_2586 (MMS)

Vuxna människor. Dom som ska visa oss vägen och vara våra förebilder.. Det är svårt när jag är mer vuxen än du, jag hoppas jag aldrig blir som du. Jag vill vara en inspiration för unga människor när jag blir äldre, som jag tycker mina föräldrar är, dom är inspiration för mig! Men du.. Hur kan man komma på tanken som vuxen människa att trycka ner mig över saker du inte vet någonting om, om händelser du bara hört ena sidan av och inte brytt dig om att ta reda på min. Jag tror att om man är låg utbildad och oallmänbildad bor med en annan lågutbildad människa i samma ort som man alltid bott i och aldrig gör någonting i sitt liv så stannar man i utvecklingen, så är det mycket oturligt så slutar man utvecklas när man är tonåring och det betyder att man beter sig som en även när man är över 50 år. Jag tror inte det är så i alla fall, men med såna här inskränkta  människor tror jag fallet blir så. Du är ett skräck exempel för mig och jag hoppas jag aldrig blir som du, jag vet att jag aldrig blir som du!


Dör en liten bit innombords varje minut.. ...

img_2531 (MMS)

Dör en liten bit innombords varje minut.. Förlåt!


Min Helena, Min tant, Min sten, Min Lena, ...

img_1402 (MMS)

Min Helena, Min tant, Min sten, Min Lena, Mitt hjärta! Hon är min själsfrände och bästa vän, hon är det bästa jag har och jag älskar henne till döds. Maja och Lena. Du och ja Helena.. Du och jag!


Huddinge ser man sedan dör man.. Ack, Hud...

img_2270 (MMS)

Huddinge ser man sedan dör man.. Ack, Huddinge, jag blev full och gick runt med stilett för din skull, Huddinge om du minns mig. Då när försommarn kom över grå kapuschong, jag var din Huddinge, jag var din soldat.. Så ung och så lojal och vi sa "vi blir aldrig som dom från stan". Huddinge det gick fort, plötsligt sköt nån en man i min port, Huddinge lugna ner dig nu. Men tack Huddinge, jag är fri och du som trodde det skulle bli vi, Huddinge, tills jag svek dig. Huddinge, jag försvann. Bara knas när de nämner ditt namn, Huddinge och det vet du så väl. Men åh Huddinge, dom kan dra för jag minns varje bänk varje dag. Huddinge jag blir aldrig som dom från stan. Jag är alldeles för lojal.. Förortsbarn!


Min vän Jana och jag va ute i skogen och l...

img_2459 (MMS)

Min vän Jana och jag va ute i skogen och lekte en dag innan sommaren, hon är sinnessjukt duktig. Check her out : www.iiana.blogg.se! I remember long time ago, when my brain didn't always overflow with thoughts of you and you and me and all the things we will never be. I remember long time ago, you said baby i love you so and it was real, so real.. On this street i  walked in days, it's the street that got nothing to say to me and nothing thats real. Two years ago or maybe three, you said to me that "always and forever dont seem so far away".


I guess i'll Never know what love means to...

img_2457 (MMS)

I guess i'll Never know what love means to me, but i'll keep on Rolling down this road. But i've got a bad, bad feeling


Har sprungit ända sen barnsben, från allt ...

img_2445 (MMS)

Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var. Sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag. Jag sprang snabbt utan någon egentlig plan, så en dag raderade hela mitt slott, allt jag var kom till ett stop! Vaken om natten och drömmer på dagen.... Spritt språngande galen, faller jag nu går jag sönder. Dom kommer peka för alla har hört det, jag blir så dum av dig!


Fått en flaska i huvet, legat sövd på akut...

img_2432 (MMS)

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten. Varit död i minuter, hela själen var bruten. Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet. Jag har fumlat i mörker, men i dig såg jag ljuset!             Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.                                         Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och har ingenting kvar.        Blivit lämnad i staden, medans du gick och blunda. Fick en känga i magen, tills jag smakade gatan. Ändå gick jag tillbaka, jag måste va galen! Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor. Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta. Ta mitt skimmer, för jag brinner. Jag har gjort det här så länge. Jag kan lika väl fortsätta!


Sitter och lyssnar på Hoffmaestros nya ski...

img_2440 (MMS)

Sitter och lyssnar på Hoffmaestros nya skiva, bra skit så att säga! Frågan är vad dom rökt när dom skrivit vissa låtar haha! Men illustrationen på nya skivan är bland de snyggaste jag sätt, well done done hoff! Mina ögonlock väger bly och jag har ett klio grus i ögonen idag = jag vill hem och knocka kudden och brotta ner täcket! Nu är bollen i rullning, mixade känslor.. Ciao


Idag har jag panik, ångest, är skitsur, sk...

img_2434 (MMS)

Idag har jag panik, ångest, är skitsur, skitarg, skitledsen.. Och så är jag sjuk också! Kan inte nån komma och rädda mig snart?


RSS 2.0