Shop-Panik!

Jaaa, de hade jag idag. Inte okej..

I lördags skulle jag och patrik åka till Tekniska Museet, men när vi kom dit va de vi hade tänkt att göra stängt.. Så vi åkte och köpte lunch, och hade picknick i patrik brors lägenhet!

På kvällen vart det självklart melodifestivalen, efter de åkte vi hem till Hilda!
  

Söndagen blev lugn med  Taco-middag hos Patriks päron.. mmm. Till efterätt trodde patriks päron att dom hade köpt Pannacotta men det visade sig vara tiramisu.. haha, inte riktigt samma sak, men de slank ner hos alla ändå, förrutom cristian som håller sig på det nyttiga :P

Igår åkte patrik till göteborg igen, sista veckan nu! Och vi började göra figurer i Illustrator, jag gör ett sovmonster!
Nu när det är sportlov är det så sjukt tyst ute på morgonen, jag får en obehaglig kännsla att jag försovit mig för att de e så tyst.. haha

Spenderade hela kvällen igår för att förberede inför redovisningen idag, men när jag kom till skolan va läraren sjuk, så vi fick fortsätta med våra monster.. Som jag redan är klar med. så förmiddagen ägnades åt att googla ALLT!
På lunchen gick jag och mötte upp mami, käckade lite sushi och sen gick vi ovh spanade in bokrean. Hon köpte 2 böcker till mig.. Massageboken, som jag ska se till att patrik läser så han kan massera mig, och "Sy kläder" så jag kan börja sy kläderna jag ritar. Måste bara införskaffa en symaskin först, haha!

När jag åkte hem från skolan fick jag shopping panik.. Så jag åkte till farsta och handlade lite nya saker, ny kjol, nya smycken, lite ljus och mycket undeliga chips, med smak av " Strawberry, sweet chili & white wine" Hmm.. Jag var ju tvungen!! Och hälsade på Elin såklart.



När jag kom hem slängde jag i mig mat och gick ner och mötte maria, sprang till solariet, solade en snabbis.. Vi blev inte ens bruna, haha! Sjussade ner marias man Anton till Olarys och gick sen upp till maria. Där visade hennes son, som är den gulligaste ungen nååågonsin, sin lilla värld av broar och hajar (som äter upp dom onda) och sitt livsfarliga vapen.. och självklart hur snabb han är. Snabbare än blixen är han kan jag tillägga!! Sen när Lowe hade somnat kollade jag och Maria på den rätte för rosing, drack cola och åt choklad!

   

Bilder när vi är små och lowe är liiiten!

Nu ska jag nog ta mig en dusch!!

Ciao


Älska Solen

Sjukt skönt när solen lyser. Fast ändå tyckte jag att det var kallare när jag åkte hem från skolan när solen lyste, än när jag åkte dit å den inte gjorde de.. Skummt!

Nu har jag letat ÖVERALLT efter mitt favoritgodis - LAKRITSFÖTTER- om någon vet vart man kan få tag på dom, får ni mer än gärna skvallra till mig!

Igår efter skolan blev det stress hem för att duscha, byta om och smika mig, sen var min lillebror väldigt snäll och sjussade in mig till PerOlas brors lägenhet som han och filippa är barnvakter till för tillfället.  Efter de taxi ner till Sturegallerian och ett d.brand event med gratis champange, öl och tilltugg. Mycket folk, men mycket trevligt.

Efter de gick vi till Rose där Stockholmsgruppen och Caroline Winberg hade lanserings fest för den nya hudvårds serien som kommer i början av mars. Självklart var det gratis champange där också och Goddibaaags :) Jag älskar påååschar, de e som att få små presenter. Klart man älskar det! I påsen va det en body lotion som luktar as frächt, mm. Och en face moisturizer som jag inte prövat än.


  

Snart kommer min favorit hem. Då ska vi äta mumsig middag å bara mysa, så jag ska nog gå ner och köpa lite godis nu!

Ciao


Här sitter jag!

Idag har vi gjort sitetree och wireframes för en hemsida.. Vart klar 2½ timme innan man skulle så jag och Jana har pratat droger. Jag älskar att hon vet allt om dom.. vilka träd, blommor, blad dom kommer från eller om dom är syntetiskt framställda, hur man ska ta dom, och kan ta dom. Processen hur dom framställs.. och hon har visat bilder! Hahaha..

En sida jag gjorde för någon dag sen


Igår va jag hemma hos mamma och pappa å åt middag.. mummamumma!!
Men jag började fundera över varför mina och sannas kvällspromenader inte har kommit igång dom senaste veckorna vi bestämmt att gör de. Jag tror jag har kommit fram till ett svar.. KYLAN, det går inte att vara ute om man absolut inte måste.. hjärnan tar över där och säger åt en att genast gå in igen, som ett försvar mot att frysa ihjäl. eller? 

När jag kom hem la jag mig och kolla på chocolat och drack varm oboy.. mmm. Sen låg jag och pratade med maria.. Alltid mysigt! Sen självklart ringde patty och sa godnatt.. också alltid mysigt. Fast dock inte lika mysigt som när han är hemma.. Så är de!



Jag gjorde en tavla av den här bilden.. ramade in den och allt! Men insåg att den inte får plats någon stans hemma, så den står hos mamma och pappa. Fast dom har inte satt upp den av någon konstig anledning.. haha !


Sjukt bra reklam.. Fast den är sjukt hemsk! Haha! Usch.. förlåt för att jag skrattar till den här, men jag vet att inga djur kom till skada under inspelningen, så då får man !

Evil Twin

Den här reklamen berör en på ett konstigt sätt.. :P haha!

Dog Fish


Nu ska vi redovisa snart..
Ciao


Women are meant to be loved,

Not to be understood.. Ja kanske. Jag kan gå med på att inte alltid bli förstådd om jag alltid är älskad!

Alla hjärtans dag! Dagen började med att vi åkte och klippte av patrik håret, och träffade larsson på salongen, de va lite strange. Och det var ännu mer strange å se patty i kort hår igen.. men de blev fint!  På kvällen åkte jag och patty in till söder och käkade med Nattis och Cristian, sen blev det melodifestivalen. Det hanns även med en sväng förbi Jonas och Hanna, och Malin och Daniel. 

Detta om detta.. Ett uttryck vår föreläsare använt flitigt idag. Har ägnat eftermiddagen åt resebyrån Ving, som vi har ett projekt med. Jag har redan vinter-kris och att sitta hela dagen på vings hemsida, bläddrandes i deras katalog och vara på deras kontor gör det INTE bättre. Men men, min dag kommer när jag får värme!

I måndags.. hmm, igår ja, kom det två gubbar hit å la en liten makapär i lägenheten som ska läsa av värmen, dom ska hämta den igen på fredag och jag ber till allt att dom gör något åt värmen på de här stället.

Låter jag extremt negativ? Haha.. 

Igår i skolan fick vi rita lite.. saker som skulle vara målade som steck koder.. KulKul å Leka!


Imorse fick jag sjussa Patty och larsson till tåget igen för en ny resa till gbg. Och resten av dagen har varit en teknik-strular-dag. Inte okej.. Ibland hatar jag allt tekniskt som finns.

Nu har jag precis gjort varm oboy och ska krypa ner i soffan med täcke, massa kuddar och lite bra filmer.

Ciao


Too mutch..

..food har jag ätit nu. Proppmätt, mätt av propp !

Igår efter sushin som va ungefär lika stor som en halv tumme per bit, gick jag å lena och köpte godis, mummmumm.

Imorse när jag vaknade trodde jag först att jag skulle dö av trötthet, men jag klarde det. Sen när jag kom utanför dörren trodde jag att jag skulle dö av kyla. När allt jag skulle åka med imorse va försenat trodde jag att jag skulle dö av ilska och när jag inte fick till de i skolan trodde jag att jag skulle dö av irritation, och snart dör jag nog för att min mage sprängs.

Idag skulle vi göra framsidan till en hemsida för en blomsteraffär, och jag hade absolut ingeninsperation alls, jag va bara trött! Men jag gjorde två stycken iallafall.. I slutet av dan redovisade vi och min feedback va att de såg ut om en hemsida för typ sexleksaker.. haha.. hahah! Aaa, de va riktigt kul. Jag vet inte om man får skriva snuskiga ord såhär på internet så jag kan inte riktigt säga vad dom tyckte allt såg ut som, men jag kan såhär i efterhan tycka att dom kanske är liiiite sexinspirerade haha !





Här är två av dom tydligen sexinspirerade sidorna jag gjorde!

Min parafras jag håller på med börjar ta sig, imorrn ska den va klar.. Ganska fin är den måste jag säga.
Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons och plugga!

Ciao

Längta

Längtar gör man.. Just nu mest till sommaren!

Hur mycket skönare ser det här ut  än..

Längtar efter solen, bada, äta glass som smälter, grilla, ha lätta kläder, åka till landet, sitta ute hela natten, semester, resa, solglasögon, gå barfota, värmen, Jaa.. allt är bättre på sommarn. Jag röstar för att vi påskyndar den globala uppvärmingen.. Nä så kanske man inte får säga. Men de hade ju vart trevligt att få ha sommar jämt!




Igår när jag ätit hos mina päron åkte jag till lena på jobbet å snodde hennes nycklar, för hon jobbade sent. Åkte till henne och kollade på CSI och sen prison break, å så är det sesongs avslutning. Galen blir man ! Sen kom lena hem och vi sov. När jag vaknade hade helena redan åkt till jobbet. Jag borstade tänderna och tog mig in till stan, närmare bestämt solo butiken på smålandsgatan där jag hämtade nycklarna som Patty hade skickat upp till mig. Tack favorit. Sen va de raka vägen hem till mamma och pappa för lite pluggande. Vilket det aldrig bli så mycket av av någon konstig anledning..
Sjuk är jag också

Sen åkte jag och mötte upp Helena, Jessica, Johanna och Jennifer och drack en liten chai latte och pratade för mycket.

Nu sitter jag och ska plugga igen, men som vanligt händer det en massa annat, som att jag tex ska göra en ny spellista på spotify som tar på tok för lång tid, sen är det nått bra på Tv å såå..

Och om typ 1 timma ska jag möta upp helena och äta sushi.. mmm!

Imorrn kommer patty hem igen. De gillar jag!



Nu måste jag få nått gjort på dehär stället.
Ciao

Förvånas Inte

Jaa, Jag förvånas inte.. Av en annledning jag snart kommer till, Men först..

Patrik kom inrullandes med tåget runt 4 i fredags, jag hämtade upp honom och han såg faktiskt att jag hade färgat håret!
De blev en sjukt lugn kväll med massa godis och film.

På lördan åkte vi till skärholmen och åt lite och köpte ett nytt spel, pip kom över en sväng och provade de nya spelet. Sen gick vi hem till Larsson och Elin, drack lite vin och kollade på Melodifestivalen. Sen va tanken att snoddas skulle hämta upp mig för att åka till mimmi och kaisas hejdå fest.. men så bidde de inte, så vi gick till melles istället, vilket blev en inte så bra historia.

Hela söndagen tillbringades i sängen och soffan förrutom en timma som tillägnades patriks bror å kolla in hur de går i hans lya.

Såå.. till idag. Vaknade förtidigt för att vara lagligt för att sjussa larsson å patty till tåget för att åka till göteborg igen. Blir klar innan patrik så jag springer när till bilen och skrapar. Patrik kommer, vi plockar larsson, sen släpper jag dom. De va lite för tidigt för att åka till skolan men jag gjorde de ändå. Fick en uppgift å tänkte att jag skulle åka hem och jobba med den.
Men på vägen hem stannade jag hos mamma och fikade lite. Gick till tåget för att åka hem, Alla tåg mot Älvsjö- Södertälje inställda. Jag blir galen, men går till tunnelbanan och åker till hagsätra och går därifrån.. Hem till bella. Jag, john och bella gick till centrum en sväng, sen färgade jag hennes hår.

Seeeen, när jag åker hem och står utanför dörren inser jag.. Nycklarna är i lägenheten, inlåsta. Panik! Ringer patrik.. han ska försöka lösa de hela, ringer upp å säger att en kille ska upp till stockholm imorrn, så jag kan få dom då!  Så jag åker ner till OK och min lilla Helena å frågar om jag får sova hos henne, självklart får jag de. TackiTacki :D

Nu sitter jag hos mamma å pappa och ska få lite mat.. 
Men.. åh jag blir så trött. Men jag förvånas inte! Haha.. jaja.

Å mitt i allt dehär ska jag göra en parafras på en målning från nationalmuseet. Tack å hej!

Ciao
 

Vinter

Usch! Vinter slask snö kallt blött. Usch! Sitter i soffan och tänker inte gå utanför dörren.. Jag ser hur vidrigt det är där utanför.. Nää, jag ska rota fram lite bra filmer som jag kan titta på samtidigt som jag pluggar!

Igår fick jag sluta lite tidigare så jag gick förbi mimmi på jobbet å snackade lite skiiit och så blev det lite nya hårprodukter också, Schwarzkopf silver schampoo och balsam.. Sinnessjukt gott luktar dom!  




Sen åkte jag till gymmet och mötte upp Bella.. Vi körde ett väldigt kort pass för de va galet mycket folk och jag va för hungrig!

Efter de åkte jag och plockade upp Hilda och Becca, stannade till på Kebaben och köpte med oss mat, sen åkte vi över till Kaisa. Mys Mys..
 


Den nya hårfärgen: Slingerislingeraa



Snart kommer min lilla Patty Pii hem.. Ska bli skönt. Hatar att sova själv!

Ciao
        

Avlägset

Ja.. Nu har jag fått sådär mycket tid framför datorn över igen.  Att avlasta sig på bloggen igen då känns som en bra idé!

Nu sitter jag i skolan och har precis gjort klart en affisch och en banner.. Ska ha någon form av redovisning av dom snar, vad jag nu ska säga om dom!
 Jaaa.. Såhär ser dom ut.


Igår fägade bästaste Mimmi mitt hår, blonda slingor. Blond again till sommarn, Oh yes!

Ikväll ska vi hem till kaisa och dricka vin och snacka skit innan hon flyttar till Malta, mys mys.  Och imorrn kommer min favorit hem, vart borta å jobbat heeelaste veckan.




Jag tänker på dig pipi ♥


Mitt ansikte håller på att brinna upp, så nu måste jag ut å ta en paus!
Ciao


RSS 2.0